Videoreview: Koopmans havermout appeltaart

Een tijdje geleden kreeg ik van Koopmans een pakketje thuisgestuurd met daarin een bakmix voor Havermout Appeltaart. Nu is havermout een steeds meer gebruikt ingrediënt in baksels en ik moet bekennen dat ik het een behoorlijk slimme zet vind van Koopmans om hier een bakmix op aan te passen. Omdat ik me voor kan stellen dat velen van jullie voor het bakschap staan en je vervolgens afvraagt of die bakmix wel wat is, besloot ik ‘em op video te reviewen. Ik heb niet betaald gekregen voor het maken van deze video, ik vind het gewoon leuk om te zien of zo’n bakmix kan tippen aan een zelfgemaakte taart of dat je zo af en toe best een mix kunt gebruiken wanneer je iets wilt bakken. Vandaag dus in de review: Koopmans Havermout Appeltaart!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Review Koopmans Havermout Appeltaart

Join the Conversation

 1. Floor says:

  Wat is de zin van zo’n mix als je bijna alles zelf moet toevoegen? Je voegt allerlei smaak-geur-en andere stoffen toe die je helemaal niet nodig hebt als je gewoon zelf een pak havermout koopt en aan de bak-slag gaat!
  Ik ben blij dat je er niet voor betaald word. Wat een onzin-produkt. Meedeinen op de havermout-trend.

 2. Margot says:

  Fijn dat hij lekker is, maar ik denk dat ik zoiets liever zelf maak.

 3. Lotte says:

  Ik ben het eens met de andere posters. Maar, ik kan wel snappen dat als je voor het eerst een appeltaart wil maken dat dit wel handig is. Je hoeft geen recept en instructies te zoeken, alles staat op het pak.

 4. Laura - Dagelijkse hap says:

  Ik maak liever mijn eigen taarten, maar het ziet er wel ongelofelijk lekker uit :D

 5. Karin says:

  Ook ik vindt dit een hopeloze misser. Dat vind ik trouwens van alle bakmixen. Ze staan vaak stijf van onnodige meuk. Ik maak gewoon mijn eigen baksels met pure simpele ingrediënten. Is nog goedkoper ook.

  Waar bestaat de mix eigenlijk uit? Want dat vertel je niet en kan ik ook nergens vinden.

  1. Floor says:

   @Karin
   Ik had eergisteren ook al op de site van Koopmans zitten zoeken. Ze vermelden nergens wat er precies in zit. Echt meuk, driedubbel meuk!

   1. Sabine Author says:

    Ik kan het inderdaad ook nérgens vinden. Heb de verpakking allang niet meer dus kan daar ook niet even op kijken.

 6. Samantha - Daily Pleasures says:

  Ik denk ook dat je dit simpel zelf kunt doen en bij Koopmans zit er altijd te weinig in voor de vorm die er op staat. Zo vaak normale appeltaart gemaakt uit een pakje van Koopmans en dan kwam ik altijd te kort voor het rooster op de bovenkant.

 7. Roxanne says:

  De taart ziet er heerlijk uit! Maar inderdaad, te weinig mix. En is dit niet heel makkelijk om zelf te maken? Zelfs je eigen appel crumble taart recept, zou je kunnen ‘verhavermouten’ denk ik, toch? Ik ben benieuwd naar jouw recept :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close