Week van OMF #17-2019 | Zo’n slome week

Zo’n week die begint met een vrije dag verloopt altijd een beetje gek vind ik. Negen van de tien keer weet ik niet welke dag het is en vaak vliegt de week voorbij. Dat was afgelopen week toch een beetje anders. Hoewel de werkweek maar vier dagen telde, króóp hij voorbij. En het is niet dat ik me verveelde of niets te doen had ofzo, integendeel, maar het wilde maar niet opschieten. Ik voelde me de hele week ook een beetje moe, had niet écht een vrije mamadag en dat allemaal zorgde ervoor dat ik me er echt toe moest zetten om te gaan werken. Heb ik normaal gesproken nooit last van dus ik vond het een gekke gewaarwording. Maar goed, gelukkig heb ik het overleefd en zijn we alweer in een nieuwe week aanbeland! Ik heb van vorige week niet heel foto’s om te delen omdat er weinig spannende dingen gebeurden, de dagen die ik aan het werk was waren een beetje eentonig. Ik maak het aankomende week weer goed met je!

foto9 4

Maandag

We startten Tweede Paasdag met een uitgebreid paasontbijtje met z’n drieën. Ik vind paasbrunches bij/met anderen altijd heel gezellig, maar zo rustig aandoen en in je pyjama kunnen ontbijten is ook wel heel fijn.

foto1 4

De rest van de dag hebben we vooral optimaal genoten van het prachtige weer! Vic was druk in de weer met de vijver. Er zit betongaas overheen dus hij kan er niet in vallen.

foto2 3

En later gaf ik hem een emmer water en een kwast om mee te spelen. Waterverven op de stoep! Ik deed dit vroeger als klein meisje ook altijd en was er uren zoet mee. Vic vond het ook fantastisch.

foto3 3

Ondertussen zorgde hij er wel voor dat ik goed ingesmeerd bleef, hihi.

foto4 4

Dinsdag

Dinsdag werkte ik een dagje op kantoor. Ik wilde eigenlijk gaan filmen maar had er zo geen puf voor dinsdag dat ik besloot alle andere dingen eerst weg te werken. Ook fijn! Verder heb ik die dag ook geen foto’s gemaakt, ik zat voornamelijk achter de pc.

foto5 4

Woensdag

Op mijn vrije mamadag ging ik richting Rotterdam. Fatima lanceerde haar allereerste kookboek en omdat ik de styling en fotografie heb mogen verzorgen, wilde ik wel even bij dit feestelijke moment aanwezig zijn natuurlijk. De lancering vond plaats in de vorm van een high tea bij Sultan Ahmet. Was lekker en gezellig!

foto6 4

Donderdag

Donderdag was ik weer op kantoor te vinden en toen dook ik wél de keuken in om te filmen. Ik filmde twee Fastfood Fridays en één normaal recept. Dit lekkere brood komt morgen op OMF!

foto7 4

Ik had oma beloofd om even langs te komen om haar de nieuwe combimagnetron uit te leggen. Vanaf mijn kantoor is het een kwartiertje lopen naar haar huis en aangezien de zon scheen, ging ik lekker lopend! Soort van middagpauze, haha.

foto8 4

Vrijdag

Ook vrijdag had ik een kantoordagje. Ik editte de video’s die ik donderdag heb gefilmd en bereidde deze week vast voor. Dit doe ik altijd op vrijdag zodat ik de nieuwe werkweek direct goed kan beginnen. Er kwam foodpost binnen van No Fairytales, het merk dat je waarschijnlijk wel kent van de groentewraps. Ze hebben nu brood in het assortiment! Zo tof om zo’n leuk merk te zien groeien en uitgebreiden.

foto13 4

Weekend

Uiteraard begon ons weekend ook met Koningsdag! Nu Vic er is ziet zo’n dag er iets anders uit, hij is namelijk te jong om echt al de hele dag mee op sleeptouw te nemen. Vandaar dat wij vooral in de ochtend Koningsdag vierden. Dit deden we op de kermis, iets dat Vic dit jaar véél leuker vond dan vorig jaar. Het eendjes vangen was een grote hit.

foto12 4

Hallo grote gorilla die sinds kort de radiotoren op het Marktplein siert. Ding is echt gigántisch.

foto11 4

Deze ‘achtbaan’ vond Vic ook fantastisch. Het ding ging op een gegeven moment zó hard dat ik bang was dat hij in paniek zou raken, maar niets bleek minder waar. Gieren van het lachen en ‘MAMA KIJK WOOOOOW!’.

foto10 4

In de draaimolen kwam hij een kindje tegen die bij dezelfde gastouder zit. Ze gingen samen in de auto, dubbel pret.

De rest van het weekend heb ik geen foto’s gemaakt! Zaterdagavond keken Tim en ik samen een film op Netflix, gisteren wipten we even langs mijn ouders en in de middag hadden we een borrel met de buren wat heel gezellig was.

Aankomende week is een stuk voller. Vandaag begin ik met een meeting in Nijmegen en vanavond bezoek ik voor het eerst ooit een WW-workshop, heel benieuwd hoe dat gaat zijn. Ik ga vloggen vanavond dus je zult mijn ervaringen snel zien hier op OMF. Dinsdag werk ik thuis, woensdag ben ik wel gewoon weer vrij en donderdag ben ik de hele dag aan het filmen op kantoor. Vrijdag ben ik het gros van de dag in Amsterdam voor een evenement, zaterdag hebben Tim en ik datedag en zondag ben ik jarig! Genoeg op de planning dus.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Chantal says:

  Oh ik smelt echt bij de laatste foto van Vic in het autootje! Ik heb echt precies dezelde van mij als klein meisje met een vriendinnetje in zo’n autootje

  1. Sabine Author says:

   Haha leuk he! Zo enthousiast was hij ook, echt heel schattig.

 2. Margot says:

  Dat idee van de emmer met water en de kwast ga ik onthouden. Dat vind mijn zoontje vast ook leuk!

 3. Kookfan says:

  Dat tegels verven met water deed ik ook altijd! Bijna niemand in mijn omgeving kent het. Ik moet daar altijd aan denken als het na een warme dag geregend heeft.
  Dezelfde geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close