Viv’s Eetoverzicht week 17/2019

Wij hebben een lekker gemêleerde eetweek achter de rug. Het was vorig weekend natuurlijk pasen en dan verlopen de dagen (en het avondeten) toch wat anders dan normaal. Gisteren met Koningsdag was het niet anders. Verder besloot ik dat onze vriezers wel eens een keertje wat leger mochten want de laatste tijd prop ik daar alleen maar veel in, in plaats van dat er ook nog wat uitgehaald wordt. En dat alles in combinatie met een paar gerechten die ik ontwikkelde voor OMF, zorgde het ervoor dat we heel wisselend aten. En ook lekker, niet geheel onbelangrijk natuurlijk :-)

Eetoverzicht Vivian week17 0

Zondag

We waren eerste paasdag bij mijn ouders in Brabant. Ik was de dagen ervoor in Praag met mijn moeder en Tobias is naar het zuiden gereden zodat we zondagochtend met elkaar konden ontbijten. In de middag reden we naar huis en ik besloot nog een plaattaart voor OMF te maken. Komt binnenkort online, maar in ieder geval goedgekeurd door ons!

Eetoverzicht Vivian week17 1

Maandag

Dit was deel 1 van de vriezer een beetje leegtrekken. Spaghetti met tomatensaus en ham geloof ik.

Eetoverzicht Vivian week17 2

Dinsdag

Ik maakte dinsdag een bulgur salade met geroosterde paprika’s, feta en spinazie. Heel lekker en zo gemaakt.

Eetoverzicht Vivian week17 3

Woensdag

Mijn verjaardagsmaaltijd haha. Ik was woensdag dus jarig maar werkte gewoon en gaf in de avond les bij de Barbell Club. Niets anders dan anders en dus haalde ik voor het gemak een salade bij de Jumbo.

Eetoverzicht Vivian week17 4

Donderdag

Deel twee van het leegtrekken van de vriezer. Ik haalde er een zak gegrilde groenten en kipfilet uit. Dit bakte ik op met wat verschillende kruiden. Daarnaast mengde ik een aantal eieren met ricotta en dat allemaal samen stortte ik in een met bladerdeeg bekleedde taartvorm. Bovenop nog wat geitenkaas en we hadden een lekkere quiche.

Eetoverzicht Vivian week17 5

Vrijdag

Ik dook vrijdag de keuken nog even in voor OMF, ik maakte een hele lekkere tortilla taart en at daar een stukje van. De rest is allemaal opgegeten door Tobias haha. Goed gelukt zeg maar.

Eetoverzicht Vivian week17 6

Zaterdag

Dit bij mekaar geraapte zooitje aten we gisteren verspreid over de dag. Met een aantal vriendinnen hebben we de traditie om met Koningsdag te picknicken. Bij mooi weer uiteraard dus gisteren lunchten we gezellig binnen bij één van de vriendinnen thuis. Ik maakte de Oranje bowl en een chocolade boterkoek met Oreo bodem (de laatste komt overigens binnenkort online op OMF).

Ik heb nog geen idee hoe de dag gaat lopen vandaag dus we zien het wel. Ook qua eten. En voor de rest van de week moet ik het ook nog bedenken. Leve de zondag ;-)

Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close