Viv’s Eetoverzicht week 35

Het was weer een lekker druk weekje afgelopen week, maar wat ben ik toch altijd blij met mijn food-planning. Ik kan niet meer zonder en ben altijd blij als ik alle boodschappen voor de hele week weer in huis heb. Net als Sabine bedenk ik voor zo ongeveer de hele week wat we gaan eten en dan haal ik (bijna) alles op maandagavond in huis. Zo fijn om je koelkast lekker vol te hebben en voor de rest van de week niet echt meer na te hoeven denken over wat het die avond gaat worden. Tuurlijk hebben wij ook wel eens zin in wat anders dan wat er op de planning staat, dus dan wordt er een extra boodschap gedaan. Maar over het algemeen heb ik het al bedacht. Dat doe ik ook zodat ik gerechten kan uittesten of soms maak ik iets wat gelijk op de foto kan.

Ook hier net als Sabine, de food-planning krijgt net wat meer aandacht dan gemiddeld!

 

eetoverzichtvivwk35-0

Zondag

Afgelopen zondag kwam ik terug uit Livigno en na zo’n reisdagje ben ik meestal toch wel een beetje gaar. Ik had geluk! We konden direct bij vrienden aanschuiven, lekker weer dus lekker barbecuen. Met een lekkere rauwkost- en couscoussalade erbij was het feestje compleet.

eetoverzichtvivwk35-1

Maandag

Zoals ik al zei doe ik op maandagavond vaak mijn boodschappen, direct uit mijn werk dus dan ben ik wat later thuis. Ik herinnerde me dat we nog zoete aardappels hadden liggen dus ik heb vriendlief gevraagd of hij alvast zoete aardappelsalade wilde maken. Met bacon en ei, en Tobias maakt hem het lekkerst!


eetoverzichtvivwk35-3

Dinsdag

Het was weer eens tijd voor mijn slowcooker. Ooit van Sabine gekregen en ik ben iedere keer weer blij verrast als ik me bedenk wat je er allemaal voor lekkers mee kunt maken. Zo fijn als je dan op je werk zit en je realiseert dat er op dat moment thuis iets heel lekkers staat te garen. Het werd pulled chicken met een beetje salade en limoensap.

eetoverzichtvivwk35-2Woendag

Tja, ik had dus een behoorlijke lading pulled chicken gemaakt, dus we aten het nog een keer + wat overgebleven groenten. Restjesdag dus!


eetoverzichtvivwk35-4

Donderdag

Ik at donderdag bij vriendinnetje Ester en die had een hele fijne salade in elkaar gedraaid van udon, groenten en mango. Heerlijk, die mango erin!

eetoverzichtvivwk35-5

Vrijdag

Oké, dit was dus zo’n testje. Ik had dit recept willen maken om met jullie te delen maar het komt zo niet lekker over op de foto dat ik het maar heb gelaten voor wat het is. De kerrie kokos kip had ik me een stuk frisser geel voorgesteld en dit drapje smaakte dan wel goed, maar het is een beetje saai. Ga ik een ander verhaal van maken!

eetoverzichtvivwk35-6

Zaterdag

Ik ben gisteren met een paar vriendinnen heel gezellig een middagje naar Zwolle geweest, maar kwam redelijk uitgeput thuis. Toch nog even kip gehaald en deze soort van Pad Thai in elkaar gedraaid. Smaakte goed!

Dat was ‘m weer! Mijn laatste eetoverzicht want Sabine is weer terug van haar vakantie. Vanavond schiet ze het eerste fotootje van haar eetoverzicht dat jullie volgende week kunnen lezen, en daar ben ik bij want Sabine en ik moeten nodig even bijkletsen ;-)

Fijne week!

Join the Conversation

 1. Oh wat een heerlijk overzicht!

 2. Janet says:

  Ziet er heerlijk uit allemaal!

 3. Roxanne says:

  Oeh, pulled chicken uit de slowcooker? Receptje please ;)

  1. Vivian Author says:

   Ga ik zeker nog een keertje uitwerken!

 4. Daniëlle says:

  Het ziet er allemaal even lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close