De week van OMF #7

Wat een heerlijke maar oh zo drukke week heb ik afgelopen week gehad. Drie (drukke) diensten in het hotel, na het werk nog vanalles te doen, twee keer naar Amsterdam, spannende privé ontwikkelingen en een volle dag buffelen voor OMF. Er staan veel afspraken en andere gebeurtenissen op de planning aankomende tijd, dus ik moet voor OMF even iets harder aan de bak om jullie te kunnen blijven voorzien van leuke artikelen en lekkere recepten. Uiteindelijk zal het ’t allemaal waard zijn, voor nu is het even flink aanpoten. Al die afspraken en andere dingen zorgen wel voor leuke dagboeken, vandaar dat deze editie van De week van OMF dan ook best gevarieerd is.

Maandag

foto1De dag begon weer heerlijk vroeg vorige week maandag, om 05.45 uur ging de wekker om een ochtenddienst te draaien in het hotel.

foto2Mijn lunch was weer erg prettig. Een broodje kaas en een salade, hmm! Lekker gebalanceerd en goed vullend.

foto4Om 16.00 uur was ik thuis, tijd om me om te kleden en make-up bij te werken want ik moest namelijk nog naar Amsterdam! Ondertussen keek ik een aflevering van Wie is de Mol terug.

foto5Op naar Amsterdam voor een gezellig etentje met foodies! We streken neer bij restaurant Bicken, een onwijs leuke hotspot aan de Overtoom in Amsterdam. Het restaurant bestaat nog maar net maar heeft zich bij ons in ieder geval al goed op de kaart weten te zetten. Gezellig eten, toegankelijke prijzen, een open keuken en geweldige bediening. Zeker een aanrader wanneer je uitgebreid wilt tafelen maar ook zeker de moeite waard voor een snelle hap.

foto6Smile! Het was een zeer geslaagde avond. Uiteindelijk lag ik rond 01.00 uur in bed…

Dinsdag

… om de volgende dag weer vrolijk om 05.45 uur op te staan, oef. Kort nachtje! Ik draaide weer een ochtenddienst in het hotel.

foto9Mijn agenda begint alweer aardig vol te raken voor de aankomende weken. Inmiddels is ‘ie alweer verder gevuld.

foto15Overdag stuurde ik ook nog wat spannende (prive)mailtjes. Sorry voor het teasen, volgende week kan ik jullie er in De week van OMF hopelijk wat meer over vertellen!

foto7Eenmaal thuis van het werk verkeerde ik redelijk in shock. Het hele huis lag bezaaid met veren, bloedstrepen op de grond en vogelpoep. Wat blijkt? De poezen hadden een merel mee naar huis genomen, ermee gespeeld en ‘em vervolgens verscheurd. Zo, zo smerig… Het merellijk lag – of de restanten lagen verspreid onder onze bureaus. Meh.

foto8Na het opruimen keek ik de nieuwste aflevering van The Walking Dead nog even terug. Wat is dat toch een fijne serie!

De rest van de avond deed ik niets meer, ik was flink moe!

Woensdag

Ik bleef iets langer liggen woensdagochtend om wat slaap in te halen. Iets voor negenen werd ik wakker.

foto10Het zonnetje scheen dus hups hardloopkleding aan en gaan met de banaan!

foto11Daarna gauw ontbijten, douchen en de boodschappen doen. Ook die moesten worden gedaan…

foto12Rond 12.30 uur was ik klaar met het inruimen van de boodschappen. Gauw een lunch maken, wat mail beantwoorden, mijn avondeten voor die avond voorbereiden en het receptenoverzicht bijwerken. Om 14.00 uur zat ik in de auto voor een avonddienst in het hotel vanwaar ik om iets voor twaalven weer thuis was, het was druk!

Donderdag

foto13Toch op tijd er uit donderdag, mijn to do lijst voor OMF lag er immers nog gewoon. Om 07.15 uur stond ik samen met Tim op en om 08.00 uur was ik al twee video’s aan het editten.

foto14Tea time tijdens het werken. Geschonken in mijn enorme BLOND mok. Leuk is ‘ie he!

foto16Na een ochtendje video’s editten en artikelen schrijven even naar mijn ouders om bij te kletsen en wat dingen te regelen. Op de terugweg moest er getankt worden, het minder fijne van autorijden.

foto17Daarna door naar de Hanos…

foto18… voor weer een voorraadje (melk)chocolade. Deze is altijd het snelst op dus ik heb deze keer maar een zak van 2,5 kilogram meegenomen. Kan ik weer even vooruit!

Daarna verder met werken. Brainstormen voor onder andere Fastfood Friday. Ook heb ik al jullie leuke ideeën van de laatste tijd opgeschreven.

foto19Charlie zat ’s avonds wel heel gebiologeerd naar de televisie te kijken, gekke kat.

Vrijdag

foto20Vrijdag begon ik de dag met bloggen, zowel voor OMF als voor SabineBlogt. Er moest weer een Weight Watchers update geschreven worden!

foto21Daarna een beetje zoeken naar inspiratie op Pinterest.

foto22En op naar Amsterdam met vriendinnetje Nanda voor een waanzinnige lunch bij Izakaya.

foto23Nomm, edamames <3

foto24Na Amsterdam reden we nog even langs de Ikea in Amersfoort, altijd leuk om spulletjes te kijken!

foto25’s Avonds dook ik nog even achter de computer in het gezelschap van Charlie…

foto26… en bananenbrood als avondeten, jum.

Zaterdag

foto27Uiteraard begon de zaterdag weer met een flinke workout kickboksen. Dat het goed is voor je lijf merk ik aan alle kanten, ik heb nog iedere week spierpijn haha.

foto28Na het kickboksen op naar de markt en wat andere dingetjes regelen. ’s Middags maakte ik hamburgerbroodjes voor het avondeten. Op zulke momenten houd ik van mijn keukenmachine.

De rest van de dag deden we niet zoveel, er zitten drukke weken aan te komen dus een beetje ontspanning mag wel.

Zondag

foto29Ik begon mijn dag gisteren met een workout van heel ander formaat: ik schrobte de hele keuken van top tot teen. Mijn handen zijn nog ruw van het schoonmaakmiddel haha. Maar naderhand voelt het altijd bijzonder fijn.

foto30Daarna aan het werk, de Wat stond er op tafel afmaken en aan de slag met De week van OMF!

foto31Zondag is er om te ontspannen, dus dat deed ik ook voornamelijk. Ik was nog net op tijd om de Nederlanders de medailles in de wacht te zien slepen. Wat een toppers zijn er dit jaar zeg.

foto32’s Avonds sushi eten met mijn mister, heerlijk. Shabu Shabu heeft tegenwoordig een dessertbar, wat een goed idee.

Ik moest echt even in mijn agenda kijken tijdens het schrijven van dit artikel om te zien wat er aankomende week allemaal op de planning staat, maar het gaat een drukke week worden. Op maandag, woensdag en vrijdag draai ik avonddiensten in het hotel, dat betekent dat ik van 14.00 – 23.30 uur van huis ben. Dinsdag ben ik in Amsterdam te vinden voor een afspraak, heb ik ’s middags een telefonische afspraak en ’s avonds een Try Out Crossfit. Woensdagochtend hebben Tim en ik een spannende privé-afspraak en moet ik de boodschappen voor die tijd nog doen. De hele donderdag en de vrijdagochtend zijn gereserveerd voor OMF, de rest van de tijd is vrij in te delen en heeft te maken met de privé-afspraak van woensdagochtend waar ik jullie hopelijk volgende week meer over kan vertellen. Druk druk druk!

Join the Conversation

 1. Hester says:

  Je maakt me nu wel heeel benieuwd naar die privé-afspraak, haha! Spannend. Leuke foto’s verder, volgens mij zijn jouw weken altijd lekker druk en gevarieerd! Die nacht van 01:00 tot 05:45 is volgens mij alleen wel echt slopend, haha.

 2. Susanne says:

  Lekker spannend doen over de privéafspraak haha! Als ik die wekker om 5:45 zie denk ik echt van: ugh! Ik heb nog nooit zo vroeg op hoeven te staan en hoop dat het ook niet snel gaat gebeuren!

 3. Simone says:

  Sushi, mmm! Daar heb ik zin in!

 4. MySimplySpecial says:

  Leuke foto’s! Nu heb ik zin in sushi!

 5. Marlissa says:

  Het was echt een drukke week, wel leuk om te lezen! De katten hadden wel een vies welkom thuis cadeautje voor je, iehl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close