Week van OMF #21

Jongens, wat een week is het geweest. Een fantastische week wel te verstaan. Na maanden van voorbereiden vond eindelijk de OhMyFoodness Workshopweek plaats. Ik moet zeggen dat ik het best spannend vond hoor! Op verschillende fronten. Het is sowieso gek om een week lang ‘offline’ te gaan en lezers te ontmoeten, maar hoewel de week op papier al niet kon mislukken, is het altijd afwachten of het in de praktijk goed uitpakt. Over de OMF Workshopweek komt later deze week nog een apart artikel online, ik wil jullie namelijk iets uitgebreider vertellen hoe het was. Gelukkig maakte ik de rest van de week ook nog voldoende foto’s en die deel ik vandaag met je in deze editie van Week van OMF. Ik moet bekennen dat het vooral veel food(post)foto’s zijn geworden in dit verslag maar ja, ik had dan ook niet een normale werkweek.

foto1

Ik begin met een outfit of the day! Het was mijn doel om deze week bij iedere workshop een ander jurkje aan te doen met andere schoenen. En dat is gelukt, haha. Dit was de eerste ;)

foto2

Op naar Rotterdam! Allereerst even naar Unilever waar ik spullen moest afgeven voor de Ben & Jerry’s workshop van dinsdag.

foto3

En daarna door naar Johnny Doodle voor de eerste workshop van de week. Joshua had van de tafel een eetbare chocolade (moes)tuin gemaakt. Waanzinnig lekker. De Johnny Doodle workshop vond ’s avonds plaats en uiteindelijk was ik om 23.30 uur weer thuis.

foto4

Dinsdag was de workshop bij Ben & Jerry’s, ik kreeg van een van de deelnemers een doosje bonbons. Zo lekker! Nogmaals dankjewel <3

maaltijdsalade

Eenmaal thuis propte ik mijn maaltijdsalade naar binnen, liet ik Senna uit en ging ik door naar de kettlebell les bij Tobias. Super leuk trouwens! Mocht je in de buurt van Deventer zijn op dinsdagavond: iedere week tussen 20.00 en 21.00 uur geeft hij kettlebell training. En dat is best pittig.

foto5

Woensdag: workshop nummer 3! Deze keer bij Anne&Max Oudwest. Meer hierover dus later deze week.

foto6

We hebben in ieder geval goed ons best gedaan met eten en drinken, haha!

foto7

Foodpost! Ik ontving het boek Detox je huid. Best interessant hoor. Het boek staat vol met DIY recepten voor shampoo, maskers etc. Maar een keer iets uit proberen.

foto8

Dino kwam ineens binnenlopen met een vogeltje. Blegh. Ik was aan het werk achter mijn computer toen ik ineens een vogeltje hoorde kwetteren. Binnen ja. Dan schrik je wel hoor! Ik heb het vogeltje nog proberen te redden maar het mocht niet baten. Bah. Gelukkig redde ik zaterdag wel een levend vogeltje uit de klauwen van Charlie. Tot grote irritatie van haar natuurlijk, ze was de eerstvolgende uren flink boos op me.

foto9

Over tot de orde van de dag: de laatste workshop van deze week alweer! Bij Oil en Vinegar in Amstelveen leerden we van Aukje alles over olie en azijn. Zo interessant! Uiteraard werd er genoeg geproefd. Aan eten niets tekort afgelopen week.

foto10

Zowel Tim en ik hadden hele lange dagen achter de rug dus we doken ’s donderdagavond lekker op de bank met een homemade reep van Johnny Doodle.

foto11

Ik heb geshopt bij Oil en Vinegar! Die winkel is zo gevaarlijk… als je er staat maak je al een boodschappenlijstje in je hoofd. Ik kocht een waanzinnige sesamdressing (deze heb ik vanochtend gebruikt voor de Aziatische kipwraps!), Franse kruidenmix, zwarte truffelolie, truffelzout, gezouten karamelspread en een theedoek voor foodfoto’s. De balsamico kreeg ik cadeau, zo lief.

foto12

Dit dus. Ooohhh.. Ik moet hier nog even een bestemming (als in een gerecht, opgegeten wordt ‘ie sowieso wel) voor bedenken.

foto13

Nog meer foodpost! Nieuwe bonenmixen van Bonduelle.

foto14

Ondertussen was Vivian (aankomende vrijdag gaat ze zich uitgebreid voorstellen hier op OMF) in Parijs voor een VIP ontbijt met Guy Savoy. En dan ontbijt je natuurlijk niet met een croissantje met jam.

foto15

Ze kreeg het voor elkaar om Guy Savoy te laten poseren met een aardbei, haha!

foto16

Ik wilde het vrijdag wat rustiger aandoen na zo’n hectische week maar dat zat er niet in. Even gauw langs de Kringloopwinkel voor wat nieuwe foodfotografieprops.

foto17

De buit!

foto18

Post die meer travel gerelateerd is: de reload. hervulbare parfumspray. Ideaal als je kort op reis gaat of je favoriete parfum mee wilt nemen in het vliegtuig zonder de hele flacon mee te willen nemen.

foto19

Ik nam ook een paar video’s op…

foto20

En trainde weer met Tobias vrijdagmiddag. Eenmaal thuis moest ik daar even van bijkomen.

foto21

Terwijl Tim ’s avonds ging CrossFitten ging ik nog even aan het werk. De video’s die ik had opgenomen moesten ge-edit worden.

foto22

Ook waren dit weekend de Europese regionals voor de CrossFit Games. Ik keek het via YouTube terug. De IJslandse dames kwamen in actie dit weekend. En die zijn zó goed.

foto23

LOL! Twee weken geleden vergeten de stopwatch uit te zetten.

foto24

Zaterdagochtend vaste prik naar de markt. Tim moest sigaren halen (die had ’s avonds een mannenfeestje). Ik wachtte wel even buiten, die winkel stinkt altijd zo.

foto25

Daarna ging ik even naar Deventer voor de Dille & Kamille. Er was toevallig ook rommelmarkt. Zo gezellig. Ik vind Deventer zo’n leuke stad ook…

foto26

Ik moest van mezelf nog een workout inhalen deze week en dus stond er een training gepland met Tobias gisteren. Lekker hoor! Tim trainde direct na mij, dus ik had een uurtje om bij te komen.

Foei wat een drukke maar heerlijke week was het! Deze week kan ik het iets rustiger aandoen. Ik heb in ieder geval geen afspraken buiten de deur en dat is maar goed ook. Er staan nog wat persreizen op het programma de komende weken en ik heb volgende week een drukke week met veel afspraken. Tijd om flink vooruit te filmen dus. Vrijdag starten Vivian en ik met een heel leuk project waar ik jullie heel snel meer over ga vertellen en zaterdag is het eindelijk tijd voor Adele. Woooohooo! Tim is ook jarig zaterdag en zondag zijn de clubkampioenschappen CrossFit. Geen tijd om te vervelen dus, gelukkig!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Wat een leuke week! Nu ik de foto van de Oil & Vinegar shop weer zie: oh ja, die was ook lekker en maar even namaken. En leuk om een aparte post te zien later deze week over de workshops.

  Ben eigenlijk wel heel benieuwd wat Vivian nu voor je gaat doen maar wacht de post daar over af.

 2. Rachel Kromdijk says:

  Agos die vogel dat is wel een nadeel van katten dat sommige met van alles binnen komen gelopen! lekker heb je weer gedeeld op de foto’s!

 3. Oh my, die homemade reep ziet er echt zó goed uit! X

 4. Sabine says:

  Oh ik ben benieuwd naar de Edamame van Bonduelle. Komt daar ook een review van? De Jumbo hier verkoopt geen verse en voor de AH moet ik altijd een heel stuk om. Zou dus handig zijn als ik ze hier straks gewoon bij de Jumbo kan halen.

  1. Sabine Author says:

   Nee, er komt geen review van (beetje teveel van het goede voor 1 klein blikje ;) ). Ik heb deze nog niet gegeten maar de mix waar ze ook inzitten wel en die was echt prima.

 5. jaimyskitchen says:

  Ohhhh wat een lekkere week zeg!
  Hee en wat gaaf dat er edamame boontjes uit blik zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close