Cook the Books: Visburgers uit de oven uit Life in Balance
Donna Hay heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig, welke foodie kent deze Australische heldin nou niet? Mijn meest favoriete kookboek ooit is er een van …
Donna Hay heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig, welke foodie kent deze Australische heldin nou niet? Mijn meest favoriete kookboek ooit is er een van …
Ik kom er niet zo vaak maar als ik in Amsterdam ben, dan eet ik er natuurlijk graag op de leukste plekken. Al is het enkel …
Bloggerboeken zijn súper hip, het is tegenwoordig de normaalste zaak als een (food)blogger een (kook)boek uitbrengt. En ik moet zeggen, ik word daar heel gelukkig …
Een poosje geleden nam ik een video op met Tim waarin we Amerikaans snoep proefden. Op YouTube viel deze video erg in de smaak en …
Zoete aardappel komt in mijn receptenboekje regelmatig voorbij en voor dit recept heb ik ze eens op een andere manier klaargemaakt: gegrild. Ik ben aan de …
Toen ik nog niet met Sabine samenwerkte, las ik naast haar fijne recepten en toffe reisverslagen, altijd met veel plezier haar boek reviews. Ik vind …
2016 is het jaar van de kookboeken, het is ongelofelijk hoeveel er in de eerste maanden van het jaar al zijn gelanceerd en als ik …
Jaren heb ik er over gedaan voordat ik besloot een ijsmachine te willen. Het heeft altijd al wel een beetje gesidderd hoor, maar echt overstag …
Een paar weken geleden plaatste ik een foto op Facebook waarop ik het boek Slow Cooked van Olivia Andrews liet zien. Ik had deze net binnengekregen en …
Er zijn maar weinig boeken waarbij het gewoon absoluut geen zin heeft om stickertjes te plakken bij de recepten die je graag wilt maken. Bij …
Tijdens De Tasty, een groot food-event in de Jaarbeurs in Utrecht sprak ik met Danny Jansen die je misschien wel kent van 24Kitchen. Ik gaf …
Alweer een paar weken geleden was ik te gast bij de boeklancering van Miljuschka Witzenhausen. Misschien ken je haar wel van haar Food Trucks programma …