CITY GUIDE: BELFAST – IERLAND

Sept ’16/Juni ’19

771 km

1u 35 min

16°C

CITY GUIDE BELFAST - IERLAND

Belfast is like an ugly child, you love it the most – Steven Rea

Als ik aan Ierland denk, denk ik direct aan gezelligheid. Pubs, live muziek, mooie natuurlijk, leuke mensen… Denk je aan Ierland dan denk je ook automatisch aan Dublin en Belfast. Belfast is een stad die we zowel voor Ohmyfoodness als privé meerdere malen hebben bezocht en het enige dat we erover kunnen zeggen is dat deze stad dik de moeite waard is om op jouw bucketlist te zetten. Want Belfast is inderdaad die gezelligheid die je verwacht bij Ierland, maar de stad heeft nog veel meer te bieden. Zo vind je het beroemde Titanic Museum in deze stad, kun je er goed winkelen en, minstens zo belangrijk, bijzonder goed eten. In deze CITY GUIDE vertellen we je over alle ins & outs over Belfast en nemen we je mee naar de plekjes die je moet bezoeken.

TO KNOW

Wist je dat Belfast op zo’n 1,5 uur vliegen van Amsterdam ligt en dat je ook nog eens teruggaat in de tijd waardoor je geen tijdsverlies hebt op de heenweg? Ideaal!

Lees meer…

TO STAY

In Belfast kun je alle kanten op wat betreft verblijf: van super de luxe tot budgetproof. Dit zijn onze aanraders.

Lees meer…

TO DO

Niet alleen in Belfast zelf, maar ook in de gebieden eromheen is ontzéttend veel te doen. We geven je van tevoren graag een lijstje met tips mee.

Lees meer…

TO EAT

Belfast is foodiewalhalla wat ons betreft, alleen al vanwege de wekelijkse foodmarket vol betaalbare foodstalls. 

Lees meer…

– – –

Eerdere blogposts

Deze City Guide voor Belfast wordt geupdate op het moment dat we iets nieuws te melden hebben, maar wellicht wil je ook graag onze andere posts over Belfast lezen.

– – –

CITY GUIDE Belfast

INHOUDSOPGAVE CITY GUIDE

Join the Conversation

  1. Marloes says:

    Ik ben mijn meneer aan het enthousiasmeren om in t najaar een paar dagen naar Belfast te gaan door dit item!Dank voor de tips!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close