CITY GUIDE | LAS VEGAS – Verenigde Staten

[ezcol_1quarter]

icoon reistijd

Sept ’12/Dec ’16

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter]

icoon km vliegtuig

8.595 km

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter]

icoon reisduur

13 – 14 uur

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter_end]

icoon weer

45/12°C

[/ezcol_1quarter_end]

Cityguide Las Vegas map

Viva Las Vegas with your neon flashin’ and your one arm bandits crashin’ al those hopes down the drain. Viva Las Vegas turnin’ day into nighttime, turnin night into daytime. If you see it once, you’ll never be the same again” – Elvis Presley

Hoewel New York officieel the city that never sleeps wordt genoemd geldt dit misschien nog wel meer voor Las Vegas, dé gokstad van de wereld, het pretpark voor volwassenen. Las Vegas is een stad die ’s avonds pas écht tot leven komt, waar overdag iedereen aan de rand van zwembaden ligt uit te brakken, waar dagelijks meer huwelijken worden gesloten dan waar dan ook ter wereld en waar niets te gek is. Van veel mensen hoor ik dat Las Vegas een stad is waar je echt een keer geweest moet zijn en dit kan ik alleen maar beamen. Sterker nog, in september 2012 zette ik voor het eerst voet in deze hectische stad en we besloten een paar jaar later nog eens terug te gaan. Hoewel de een Las Vegas zat is binnen een dag zal een ander tegen je zeggen dat je aan een week nog niet genoeg hebt. Hoe dan ook, in en rondom Las Vegas is ontzéttend veel te doen – ook als je niet zo’n gokfanaat bent.

[ezcol_1quarter]

icoon praktisch

TO KNOW

Hoewel reizen naar Las Vegas mijn inziens niet héél veel voorbereidingen nodig hebben, zijn er toch een aantal praktische zaken om rekening mee te houden. Heb je bijvoorbeeld je ESTA al geregeld? En hoe zit het met het weer in de woestijn van Nevada?

Lees meer…

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter]

icoon to stay

TO STAY

Las Vegas kent een overvloed aan hotels. Sterker nog, misschien kunnen we wel zeggen dat Las Vegas bestáát uit hotels (en casino’s uiteraard). Maar wat zijn nou de echte aanraders?

Lees meer…

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter]

icoon to see

TO DO

Als je denkt dat je in Las Vegas enkel kunt gokken, think again. Er zijn namelijk tal van dingen die je in deze stad kunt ondernemen en nee, dat zijn heus niet alleen maar activiteiten waarover je het thuisfront beter niet kunt vertellen.

Lees meer…

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter_end]

icoon to eat

TO EAT

Als je op zoek gaat naar een fijne plek om te eten in Las Vegas zul je merken dat het aanbod reuze is. En ja, dan kan het best eens lastig zijn om te kiezen. Dit zijn onze top tips op en iets verder van The Strip.

Lees meer…

[/ezcol_1quarter_end]

– – –

EERDERE BLOGPOSTS

Op OhMyFoodness zijn eerder al diverse blogposts verschenen over Las Vegas. Hoewel deze City Guide wordt ge-update zodra er iets nieuws te melden is, vind je het wellicht ook leuk om onderstaande posts terug te lezen.

 – – –

INHOUDSOPGAVE CITY GUIDE

[ezcol_1half]1. Inleiding
2. Las Vegas – To know
3. Las Vegas – To stay[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end]4. Las Vegas – To do
5. Las Vegas – To eat
6. Las Vegas – Alle blogposts[/ezcol_1half_end]

Las Vegas by night

Join the Conversation

 1. Marion says:

  Wat een mooi en intressant artikel weer om te lezen!
  Ik geniet hier van!

 2. Malou | Blonde Blossom says:

  Las Vegas lijkt me zo’n ongelofelijke stad! Echt heel anders kan ik gewend ben, het lijkt me wel heel tof om eens te bezoeken daarom. Tof dat je zulke uitgebreide guides hebt gemaakt! Malou x

  1. Sabine Author says:

   Las Vegas is echt het einde; juist om een keer overdonderd te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close