Cook the books: Char Siu uit ‘Dumplings & Noedels’
Oh jongens, er komen heel wat Cook the Books aan de komende periode. September is echt kookboekenmaand en ik heb er de afgelopen tijd dan …
Oh jongens, er komen heel wat Cook the Books aan de komende periode. September is echt kookboekenmaand en ik heb er de afgelopen tijd dan …
Wees welkom in dit dubbel-artikel! Zoals jullie in mijn eetoverzicht van vorige week hebben kunnen lezen, aten wij afgelopen week iedere dag Aziatsich en iedere …
Een tijdje geleden plofte het kookboek Ruige Kost op mijn deurmat, geschreven door Paskal Jacobs (frontman van BLØF) en sterrenchef Edwin Vinke. Een bijzondere combinatie zou je …
Het kookboekenseizoen is weer geopend lijkt het wel, vrijwel iedere week ploffen er meerdere nieuwe boeken op mijn deurmat. Heerlijk, het is een tijdje stil …
De laatste jaren mag ik, bofkont die ik ben, al samenwerken met SMEG wat ervoor zorgt dat dit prachtige merk mijn beide keukens domineert. Vrijwel …
In deze gekke quarantaine-tijd heb ik besloten wat meer te doen met mijn kookboeken. Mijn kookboekenstash is vrij uitgebreid zoals je je wellicht kunt voorstellen …
YES, eindelijk is het dan tijd voor de langverwachte review van mijn nieuwe multicooker: de Crock-Pot Express Multi-cooker CR051. Voordat je begint met het lezen …
Inmiddels hebben Tim en ik een aardig lijstje verzameld van producten die jullie graag door ons geproefd zien. Ik moet zeggen dat deze proefvideo’s ook …
Hoewel ik er vrijwel nooit kom heeft het Okura hotel in Amsterdam een speciaal plekje in mijn hart. In dit hotel bezocht ik namelijk één …
Op jullie verzoek zijn Tim en ik er weer eens goed voor gaan zitten en hebben we een nieuwe proefvideo gefilmd! We hebben nog een …
Het mag geen geheim zijn dat ik fan ben van Masterchef Australia, ik volg het programma al járen en heb 11 jaar geleden zelfs het …
Na het succes van de eerste In de test waarin ik een uitgebreide review schreef over Koopeenkoe.nl, is het nu tijd voor editie/aflevering/artikel 2! Eentje …