Gevulde paprika’s uit de slowcooker
Al veel vaker maakte ik gevulde paprika’s. Ze zijn makkelijk om te maken, smaken prima en zijn ook goed vullend. Waar ik echter iedere keer …
Al veel vaker maakte ik gevulde paprika’s. Ze zijn makkelijk om te maken, smaken prima en zijn ook goed vullend. Waar ik echter iedere keer …
Het stond eerlijk gezegd best al een tijdje op mijn ‘bucketlist’ om een hele vis in de oven klaar te maken. Ik ben een echte …
Okee, heel eerlijk? De Super Healthy Sunday van vandaag is niet super duper healthy. Laten we het houden op een gezonde variant van iets slechts. Eén van …
Vissticks… hoewel ik ze nooit heel veel at brengen ze toch een soort jeugdsentiment met zich mee. Voor veel mensen zijn vissticks denk ik onlosmakelijk …
Wanneer wij pizza bestellen doen we dit eigenlijk altijd bij New York Pizza en dan kiezen we vrij regelmatig voor dezelfde pizza. Een paar maanden …
Hollandser dan stamppot kan bijna niet en daarom vond ik dat er nog wel een stamppotrecept in OMF’s Studentenkeuken moest worden gepubliceerd voordat de buitentemperatuur …
Sorry, sorry! Ik blijf met risottogerechten strooien maar het is ook zo ongelooflijk lekker. Deze keer kan ik Nelleke de schuld geven want zij stuurde …
Stiekem is pasta met roomsaus mijn favoriet. Champignonroomsaus, of bechamel… ik vind het heerlijk. Helaas niet altijd even gezond en vaak bevatten dergelijke sauzen tegenwoordig …
Ik waarschuw jullie alvast: met het recept dat ik vandaag met jullie ga delen heb ik enorm gecheat. Volgens mij heb ik serieus vijf(?) keer getracht gepofte …
Experimenteren met Mexicaanse smaken vind ik een van de leukste dingen om te doen. Bovendien zijn dergelijke maaltijden ook erg geschikt voor OMF’s Studentenkeuken, daar …
Al maanden stond het op mijn lijstje om een gerecht van Ottolenghi te maken. Ik maakte al eens eerder zijn Gerookte Frittata, maar direct uit één van …
Voor OMF’s Studentenkeuken heb ik vandaag een hele eenvoudige Pesto pastasalade in petto. Ik nam deze salade mee naar mijn werk, vandaar dat de foto …