CITY GUIDE | ROTTERDAM – Nederland

Na alles in de afgelopen City & Travel Guides in het buitenland te hebben gezocht, is het nu tijd voor een stad iets dichterbij huis. Ik heb het over Rotterdam! Zowel Viv als ik zijn beide dol op Rotterdam, niet in de laatste plaats omdat het foodie walhalla is in deze stad. Je kunt bijna je kont niet keren of je komt wel een super leuk eettentje tegen. Verder is Rotterdam perfect om lekker te shoppen, worden er talloze evenementen georganiseerd in de stad en zijn er een boel leuke hotels waar je uit kunt kiezen om een nachtje te slapen. Reden genoeg dus om een City Guide voor Rotterdam te maken!

NL Apeldoorn Rotterdam

[ezcol_1quarter]

icoon km auto

TO KNOW

Wat zijn de beste plekken om te parkeren in Rotterdam, hoe is het geregeld met ’t openbaar vervoer en hoe reis je het beste door de stad?

Lees meer…

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter]

icoon to stay

TO STAY

Verblijven op een oud cruiseschip, op de Euromast, in het oude gebouw van de Holland-Amerika lijn of in een kamer met spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug? Het kan allemaal in Rotterdam!

Lees meer…

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter]

icoon to see

TO DO

Shoppen, een museum bezoeken, een rondleiding doen over de SS Rotterdam, een voetbalwedstrijd kijken… je kunt eigenlijk alles wel doen in Rotterdam. Dit zijn onze favoriete activiteiten.

Lees meer…

[/ezcol_1quarter]

[ezcol_1quarter_end]

icoon to eat

TO EAT

Zoals ik al zei is Rotterdam foodie walhalla, er zijn zó ontzettend veel leuke eettentjes te vinden. Dit zijn onze absolute favorieten.

Lees meer…

[/ezcol_1quarter_end]

Eerdere blogposts

Deze City Guide voor Rotterdam wordt geupdate op het moment dat we iets nieuws te melden hebben, maar wellicht wil je ook graag onze andere posts over Rotterdam lezen.

INHOUDSOPGAVE TRAVEL GUIDE

1. Inleiding
2. Rotterdam – To know
3. Rotterdam – To stay
4. Rotterdam – To do
5. Rotterdam – To eat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close