CITY GUIDE | MECHELEN – TO STAY

Hotel Mercure Mechelen Vé

Het is in Mechelen niet zo moeilijk om een centrale plek te vinden wat betreft je verblijf, gezien de kleine omvang van het centrum. Wel kan ik de Vismarkt en omgeving aanraden omdat ik daar zelf in Hotel Mercure Mechelen Vé heb mogen overnachten. Een goed hotel, gelegen op een gezellige plek en het heeft ook nog eens zijn charme omdat het een oude visrokerij is. Wat mij betreft een hele goede uitvalsbasis.

Je overnacht hier voor gemiddeld €70,- per kamer per nacht. Hotel Mercure Mechelen Vé – Vismarkt 14

3M8A7752
3M8A7760

3 Paardekens

Tussen de Vismarkt en de Romboutstoren (zo’n 5 minuutjes wandelen), zit het hotel ‘3 Paardekens’. Ik heb er niet geslapen, wel heb ik het gezien en ook dat hotel ziet er erg goed uit. Gelegen in een rustig steegje en ik geloof dat er zelfs kamers zijn met uitzicht op de Romboutstoren.

Voor zo’n €90,- per nacht kun je hier overnachten. 3 Paardekens – Begijnenstraat 3

B&B Dusk Till Dawn

Ik heb dit hotel niet zelf gespot maar wel via internet ontdekt. De prijs ligt er iets hoger maar hier verblijf je toch wel heel erg in stijl: in de 19e eeuwse herenwoning zijn kamers met historische charme te vinden, maar ook eigentijdse designkamers. De mooie tuin maakt het idyllische Bed&Breakfast compleet. Voor mijn volgende bezoek aan Mechelen zou ik hier graag eens een kamer boeken.

De prijzen voor een kamer liggen tussen de €109,- en €149,- per kamer per nacht. B&B Dusk Till Dawn – Onze-Lieve-Vrouwenstraat 81

Ik heb veel van Mechelen gezien maar als je tips hebt op overnachtingsgebied dan zijn deze van harte welkom!

INHOUDSOPGAVE CITY GUIDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close