OMF’s Eetoverzicht week 4

Zoals ik vorige week al had verwacht is de afgelopen eetweek inderdaad rommelig verlopen. Er liepen een aantal dingen in de soep waardoor er ook iets minder gezond werd gegeten dan ik had gehoopt. Gelukkig hebben we aankomende week gewoon weer een herkansing en hoop ik meer zelf te kunnen koken, dat lukte deze week iets minder. Toch wil ik jullie dit OMF’s Eetoverzicht niet onthouden uiteraard.

orange

Zondag

Het heeft tot een uur of 17.00 geduurd voordat we vorige week besloten wat we nou eigenlijk met het eten gingen doen. Uiteindelijk streken we neer bij Orange hier in Apeldoorn, een wereldrestaurant, waar we even snel een hapje gingen eten. Van alle wereldrestaurants waar ik ooit ben wezen eten vind ik Orange tot nu toe wel de fijnste/beste. Het eten daar is echt dikke prima.

maaltijdsalade

Maandag

Maandag kreeg ik de plasma-injectie in mijn knie en daarom nam ik bij het doen van de boodschappen twee maaltijdsalades voor ons mee. Ik ging er vanuit dat koken niet zou lukken (en dat klopte) dus dan maar zo. Mijn bak ziet eruit als een enorme berg sla, maar daaronder zaten nog aardappeltjes, kip en groenten verstopt hoor.

tortellini

Dinsdag

Tim stond erop om te koken dinsdag omdat hij vond dat ik nog niet in de keuken mocht/kon staan. Ok! Hij kookte uiteindelijk tortellini (ik denk toch wel mijn favoriete pasta, samen met ravioli) met kip, ui, knoflook en uiteraard Parmezaanse kaas.

nasi

Woensdag

Voor het eten van woensdag had ik een heel leuk idee maar dit pakte uiteindelijk niet uit zoals ik had gehoopt. De smaak was goed hoor, maar qua looks was het niet om over naar huis te schrijven dus voor OMF kon ik het niet gebruiken. In plaats van rijst met dat gerechtje (ik verklap het nog niet want er komt echt nog wel een herkansing) sneed ik alles op en maakte ik er een soort nasi van. Lekker hoor! Maar het blijft balen als iets ‘mislukt’.

shakshuka

Donderdag

Wat wel volgens planning verliep was het eten van donderdag! Ik maakte Shakshuka maar kleedde het aan met aubergine en gehakt. Het recept hiervan komt binnenkort op OMF.

KFC

Vrijdag

KFC, dat doe ik dus na vrijdag ook niet meer. Ik heb er twee dagen buikpijn van gehad én er slecht door geslapen.

truffelspaghetti

Zaterdag

Pastaaaaa! De pasta van gisteren stond al wel op de planning, het is dankzij de dinsdag dat we onverhoopt twee keer pasta aten deze week. Die van gisteren was echt goddelijk. Truffelspaghetti met bacon, ui, knoflook en verse rosbief uit de oven. Oooh, mag ik nog een bord?

Aankomende week gaan we weer normaal doen. De rommeligheid in verband met die knie-injectie van afgelopen week was ik al gauw zat en ik merk toch dat ik me niet zo fijn voel bij het niet hebben van een planning, haha. Er staan qua eten weinig bijzonderheden op de planning dus ik mag weer lekker los gaan! Vandaag steken we in ieder geval de bbq aan om pulled pork te maken! Dat is een eerste keer pulled pork van de bbq voor mij dus ik ben héél benieuwd. Als het lukt volgt er een uitgebreide how-to.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

 1. Annemie says:

  KFC eten wij ook nooit meer. 2 keer geprobeerd, beide keren hele nacht op de wc gezeten.

 2. Wat een verrassende combi, truffelspagetti met rosbief, hoop dat je dit recept gaat delen?

  1. Sabine Author says:

   Ooh, was eigenlijk niet de bedoeling omdat het een bij elkaar geraapt maaltje was. Maar als er vraag naar is kan ik het altijd nog een keer maken.

   1. Ik was ook al benieuwd of er een recept zou komen. Ziet er namelijk heel erg lekker uit.

 3. Margot says:

  Die laatste pasta lijkt me heerlijk!

 4. Kelly says:

  Het ziet er toch wel uit als een lekker weekje :)

 5. Rachel Kromdijk says:

  OH die macaroni ziet er zo heerlijk uit zeg!

 6. Daphne By D says:

  De pasta met rosbief ziet er goddelijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close