Op pad met OMF #2: Bord’Eau app lancering
Ongeveer twee weken geleden werd ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een lunch in Restaurant Bord’Eau in het Hotel de L’Europe – Amsterdam. De …
Ongeveer twee weken geleden werd ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een lunch in Restaurant Bord’Eau in het Hotel de L’Europe – Amsterdam. De …
Voor OMF ben ik regelmatig aanwezig bij persevents en -presentaties en om jullie wat meer een kijkje achter de schermen te geven, leek het me …
Het is bijna Sinterklaas en natuurlijk kan speculaas niet ontbreken rondom deze feestdag. Gevulde speculaas, kleine speculaasjes of dikke speculaasbrokken, allemaal even lekker en typerend …
Ineens had ik het laatst, zo PATSBOEM alsof het uit de lucht kwam vallen: zin in Goulash. En eerlijk, het is een gerecht dat ik …
Twee weken geleden deden Tim en ik een bestelling op USfoodz. We riepen al een tijdje dat we per se Reese’s Peanutbutter cups wilden proberen …
Ik heb al vaker artikelen geschreven over Red Velvet en ook is er al eens een recept voorbij gekomen voor een Oh So Red Velvet cake. …
September en oktober 2013 lijken wel dé maanden te zijn voor uitgeverijen om nieuwe kookboeken uit te brengen. Er is in de afgelopen weken een …
Ik wil nog even een kort berichtje met jullie delen op deze latere avond. Degenen die mij volgen op Twitter, Instagram of Facebook weten dat …
Het is weer tijd voor een video en deze keer een iets andere dan jullie van OMF gewend zijn. Ik heb een instructievideo opgenomen over …
Twee keer heb ik erover gedaan om dit recept perfect te krijgen. Valt nog mee zou je denken, maar wanneer je bedenkt dat de Chocofudge …
Wanneer je voor het eerst begin met bakken zul je waarschijnlijk nog niet zoveel spullen in huis hebben. Hooguit een beslagkom, deegroller en wat cupcakepapiertjes. …
In de beginmaanden van OhMyFoodness publiceerde Annebeth een artikel met het basisrecept voor cake. Zij gebruikte hiervoor een recept dat al een aantal generaties in …