Video: Basis bakspullen

Wanneer je voor het eerst begin met bakken zul je waarschijnlijk nog niet zoveel spullen in huis hebben. Hooguit een beslagkom, deegroller en wat cupcakepapiertjes. Zelf ben ik natuurlijk al wat langer bezig met bakken en ook met het decoreren en maken van (verjaardags)taarten. Wanneer je iets verder in de bakwereld duikt zul je merken dat je niet meer genoeg hebt aan enkel een beslagkom en wat cupcakepapiertjes, de bakspullen gaan steeds verder, het wordt steeds meer tot je uiteindelijk een kist kan vullen. Vandaag laat ik je de inhoud van mijn ‘bakkist’ zien en vertel ik je wat ik persoonlijk de basis bakspullen vindt. Deze producten zijn handig om in huis te hebben wanneer je wat serieuzer met bakken aan de slag gaat.

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal, hier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s en kun je ze al bekijken voor ze op de site staan!

Join the Conversation

  1. MySimplySpecial says:

    Goede tip die snoepzakken!

  2. Sabrina says:

    Wat leuk om te zien!

  3. Marleen says:

    To buy lijst wordt zo wel een stuk groter, maar hele praktische spullen. Ik zou graag meer willen bakken, dus de juiste spullen is dan de eerste stap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close