Op pad met OMF #1: Weight Watchers lunch

Voor OMF ben ik regelmatig aanwezig bij persevents en -presentaties en om jullie wat meer een kijkje achter de schermen te geven, leek het me leuk om op dit soort evenementen te gaan vloggen. Vorige week deed ik dit voor het eerst en nam ik mijn camera mee naar een evenement van Weight Watchers dat georganiseerd werd ter ere van de lancering van het nieuwe Power Start programma. Helaas was het niet een evenement waar ik enorm veel kon filmen, maar ik heb mijn best voor jullie gedaan!

Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik schreef al eens eerder een artikel over Weight Watchers, maar mochten jullie meer willen lezen over het nieuwe Power Start principe dan hoor ik het graag.

Join the Conversation

 1. Marjolijn says:

  Ik ben wel geïnteresseerd dus lees er graag meer over.

 2. MySimplySpecial says:

  Leuk om te zien!

 3. anniek says:

  Lijkt me heel leuk om naar zo’n evenement te gaan, ook leuke en handige kookboekjes!

 4. Leuk! Je mag wel vaker vloggen ;)

 5. Roxanne says:

  Leuk dat je af en toe vlogt! :) En wat heb je een leuke trui aan!

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close