Unboxing USfoodz

Twee weken geleden deden Tim en ik een bestelling op USfoodz. We riepen al een tijdje dat we per se Reese’s Peanutbutter cups wilden proberen (serieus, ik snap niet waarom we dat niet hebben gedaan toen we in Amerika waren) en ik spotte een fles Cornsyrup in de shop waar ik al maanden naar op zoek was. De hoogste tijd dus om een bestelling te plaatsen bij de webshop en na een paar dagen ontvingen we een propvolle doos met al het lekkers. Omdat mijn pakket ‘s avonds in het pikkedonker nog werd bezorgd, ben ik vrolijk in kloffie voor de camera gaan zitten om het pakket met jullie uit te pakken. En zie hier het resultaat. Veel plezier met kijken!

Vergeet je ook niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal, dan kun je de nieuwste video’s al zien voordat ze op de blog komen.

Join the Conversation

 1. Eveline van Es says:

  leuke unboxing video!
  bestel zelf ook regelmatig bij usfoodz, altijd leuke producten hebben ze daar, alleen wel jammer dat veel altijd is uitverkocht.

  hoop dat je bestelling goed is en veel plezier met het proeven! :-)

 2. Wat een leuke spullen allemaal! Leuk om nieuwe dingen uit te proberen!

 3. Pink Princess says:

  Leuk filmpje en die Riese’s zijn zo gaaf, heb zojuist veel besteld op USfoodz, hoop dat ik me snoepjes morgen ontvang.

 4. Wat jammer dat voor voor minimaal 30 euro moet bestellen! Leuke dingen hebben jullie besteld, beef jerky is lekker!

 5. Zo leuk al die Amerikaanse producten. Gelukkig zit er in Utrecht een klein winkeltje die dit soort dingen allemaal verkoopt :)

 6. Madelon says:

  Voor als je baking soda op raakt: ik haal precies dat pakje bij de toko in Utrecht, hoog catharijne.
  Heb je voor de corn sirup ook wel eens bij de toko gekeken? Misschien hebben ze het wel!

  1. Ik heb stad en land (of nouja, heel Apeldoorn) afgezocht voor Corn Syrup, maar helaas!

 7. kimberley says:

  Bij de Jamin in Amsterdam bij de apple store verkopen ze ook gewoon peanut butter cups. Steeds meer Jamin’s gaan het verkopen dus you’re in luck!

  1. Wij hebben (helaas) geen Jamin meer in Apeldoorn, maar heel stiekem vind ik de zelfgemaakte peanutbuttercups lekkerder dan die van Reese’s ;)

 8. Leuk om te zien! :D

 9. Hele goede site, maar ik haal toch liever mijn spullen bij dat leuke amerikaanse snoepwinkeltje in de Leidschestraat :)

  1. Die vind ik ook geweldig. Minpuntje daar vind ik alleen dat alles héél duur is. Maarja, dan zit je weer niet met een minimaal bestelbedrag.

 10. Leuk om te zien dat je zo blij bent met jullie bestelling! Lucky you, het is vandaag cheatdag!! Geniet er maar lekker van :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close