Video: New in kookboeken

September en oktober 2013 lijken wel dé maanden te zijn voor uitgeverijen om nieuwe kookboeken uit te brengen. Er is in de afgelopen weken een flinke stapel nieuwe exemplaren naast mijn bureau ontstaan. Alle boeken apart van elkaar recenseren is geen goed idee want dan zou ik aan het eind van dit jaar nog niet klaar zijn, maar helemaal vergeten wilde ik ze ook niet. Vandaar dat ik een nieuwe video voor jullie heb opgenomen waarin ik een aantal nieuw uitgebrachte kookboeken aan jullie laat zien. Variërend van bourgondische kookboeken tot super healthy en er zitten er een paar bij van hele bekende chefs. Veel plezier met kijken!

Wanneer je je abonneert op het OMF Youtube kanaal kun je de video’s altijd al bekijken voordat ze op de blog komen!

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Wat een leuke boeken! Toch maar weer eens een boekwinkel binnenlopen binnenkort.

 2. cynthia says:

  ik twijfel nog of ik het kookboek van Matt Preston zal kopen.
  Is het iets voor de dagelijkse keuken of staan er meer bijzondere dingen in?

  1. Sabine Author says:

   Dooeeennn!! Er staan voornamelijk heel gangbare gerechten in, geen culinaire hoogstandjes.

 3. Kelly says:

  Oeh, die van Matt Preston wilde ik al zo graag hebben maar helemaal nu ik deze video heb gezien! :)

 4. Hester says:

  Wat ’n leuke video! Leuker dan losse reviews vind ik.

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel, dat is goed om te horen!

 5. Channa says:

  Zou je het boek van Matt Preston willen reviewen? Ik ben benieuwd of het iets is voor mijn zoon van 19 die van lekker eten houdt en fan is van Masterchef. Hij wil wel gaan koken maar alleen echt lekkere dingen.

 6. Con leche says:

  Super leuke review van de kookboeken! Ik ben vooral erg benieuwd naar het boek van Pauline, Wat Katie Eet en het boek van Matt Preston. Gelukkig bijna jarig en staat de kerst ook nog eens voor de deur, dank voor de review!

  1. Sabine Author says:

   Leuk! Ik hoop dat je een paar mooie exemplaren kunt bemachtigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close