OMF op B.O.E.G.

Ik wil nog even een kort berichtje met jullie delen op deze latere avond. Degenen die mij volgen op Twitter, Instagram of Facebook weten dat ik een paar weken geleden een cameraploeg over de vloer kreeg. Een dag lang heeft 1camera mij gevolgd om een soort ‘Behind the scenes’ van OhMyFoodness te maken en dit allemaal voor de zustersite van Rabobank: Baas Over Eigen Geld.

De video die er uiteindelijk uit voort gekomen is (waar ik onwijs trots op ben) is vanaf vandaag te zien op de site van B.O.E.G. en ik wil hem graag met jullie delen. De video is bedoeld om jongeren aan te sporen te gaan ondernemen, te laten zien dat je echt geen groot budget of grandioos idee nodig hebt om te kunnen starten met een onderneming.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! De video is hier te bekijken.

Join the Conversation

  1. Valérie says:

    Gaaf en inspirerend filmpje! Mag je terecht trots op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close