Chocolade-kersen Plukbrood
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar hier was het begin februari dat ik de eerste paaseitjes van het jaar naar binnen werkte. …
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar hier was het begin februari dat ik de eerste paaseitjes van het jaar naar binnen werkte. …
Mosselen op Thaise wijze zijn echt mijn favoriet, zeker nu het nog steeds mosselseizoen in Nederland is! Het maakt niet uit of het buiten dertig …
Mosselen eten in Januari? En dan nog wel Mosselen op Spaanse wijze? Het kan! Wat veel mensen niet weten is dat het Zeeuws mosselseizoen van …
Onlangs deelde ik al een super lekkere ontbijtshake op basis van ananas, yoghurt en Brinta Oergranen met je; de ideale (gezonde) start van de dag …
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb echt zo van die ontbijtfases. Waar ik met de lunch of het diner iedere …
Ik word de laatste tijd regelmatig verrast door HEMA. Vroeger vond ik de winkel altijd wat suffig maar van dat imago is alláng geen sprake …
Niets is gezelliger dan met collegafoodbloggers een kerstmenu samenstellen. We zitten natuurlijk allemaal in hetzelfde schuitje en gezamenlijk met eten bezig zijn is altijd een …
Ik kan me nog goed herinneren dat Tim een paar jaar geleden ontdekte dat Twister Fries gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Hij was er …
“Wil je een Mentosje?” Ik hoor het mijn moeder nog zo zeggen. Mijn mam is iemand die altijd een rolletje Mentos of pepermuntjes in haar tas …
In de recepten die ik maak neem ik vrijwel standaard ‘peper en zout’ op. Ik vermeld er eigenlijk nooit bij wat voor een zout en …
Koffiemerk SENSEO blijft innoveren als een malle. Niet al te lang geleden lanceerden ze de SENSEO Viva Café en nu is er weer een nieuw …
Alhoewel pindakaas momenteel steeds vaker als extra ingrediënt in veel verschillende producten terug te vinden is, moest ik er in het begin nog een beetje …