Ravioli met paddenstoelen en tonijn
Ik vraag me af hoeveel pastagerechten er al op OMF staan, ik blijf er namelijk maar mee variëren en iedere keer ontdek ik weer een …
Ik vraag me af hoeveel pastagerechten er al op OMF staan, ik blijf er namelijk maar mee variëren en iedere keer ontdek ik weer een …
Je ziet de bakjes wel eens in de winkel liggen en zo heel af en toe wordt het ook wel eens als bijgerecht geserveerd in een …
Omdat het recept voor Fastfood Friday deze week naar mijn idee wat meer uitleg vergt heb ik besloten de weekvideo om te draaien. Gisteren kwam …
In Thailand at ik voor het eerst een heel lekker recept met kokosrijst. De zoete, zachte smaak van kokosrijst gaat zo goed samen met de …
Sinds een paar weekjes ben ik weer fanatiek aan het Weight Watchen, maar dit betekent niet dat ik niet meer lekker kan eten. Integendeel zelfs, …
Nu mijn kookboeken duidelijk staan uitgestald in mijn kantoor grijp ik er toch een stuk sneller naar. Ik vind het heerlijk om door de boeken …
Jaaaa, daar is ‘ie weer hoor: een risotto recept! Het witte goud, oftewel de prachtige asperges, zijn alweer een aantal weken te koop en dat …
Ik ben zo iemand die het eten van soep al gauw afschaft wanneer het weer wat warmer wordt. Van soep eten krijg ik het vaak …
Ik ben een tijdje geleden echt verslaafd geweest aan pesto. Ik smeerde het bijna overal op en de potjes (oops, sorry…) waren niet aan te …
Iets lekkers klaarmaken met gerookte zalm is wat mij betreft niet zo moeilijk. Hoewel ik liever een verse moot zalm heb, vind ik gerookte zalm …
Een paar maanden geleden deelde ik mijn allereerste Courghettirecept met jullie. Ik noem het maar courghetti want pasta van courgette bekt niet zo lekker en …
Komt ze weer hoor met haar BLT combinatie. Ja, sorry! Sinds ik de klassieke BLT met jullie deelde in Fastfood Friday ben ik verkocht, wat …