TRAVEL GUIDE | IJSLAND – TO STAY

Als je van plan bent om rond te reizen door IJsland dan raad ik je aan om accommodaties te zoeken in Reykjavik, het oosten van het land en het noorden van het land. Ben je van plan om onze Travel Guide te volgen dan zit je prima in Reykjavik. We hebben een aantal hele fijne en leuke accommodaties voor je opgezocht! Al deze accommodaties kun je met €25 korting boeken als je boekt via deze link.

Stay Apartments Grettisgata

Mocht je niet zo van de hotels zijn dan is het appartement Grettisgata echt héél fijn. De appartementen liggen centraal in Reykjavik en alle leuke barretjes, restaurants en andere bezienswaardigheden in de hoofdstad zijn vanaf daar lopend te bereiken. Verder zijn de appartement van alle gemakken voorzien en zijn ze lekker ruim.

kvosin downtown hotel

Kvosin Downtown Hotel

Op een plein achter de kathedraal van Reykjavik ligt Kvosin Downtown Hotel, niet alleen van de buitenkant een prachtig hotel maar ook erg smaakvol ingericht. Ook fijn: beneden vind je een snackbar en wijnbar en de belangrijkste winkelstraat van Reykjavik ligt op 5 minuten lopen.

Canopy by Hilton

Mocht je fan zijn van interieur en dan met name houden van minimalistische IJslandse stijl, dan zit je bij Canopy by Hilton goed. Een klein stukje lopen naar de belangrijkste winkelstraat en op een steenworpafstand van het muziekgebouw.

sandhotel

Sandhotel

Helemaal centraal zit je in het Sandhotel. Vanuit het hotel loop je zo de winkelstraat in en daarnaast beschikt het hotel ook nog eens over een restaurant waar je lekker kunt eten. Op mooie warme dagen kun je plaatsnemen op het terras.

Eerlijk gezegd kan ik zo nog wel even doorgaan met tips geven. Gastvrijheid staat bij de IJslanders hoog in het vaandel en de meeste hotels in Reykjavik scoren dan ook hoog punten op alle vlakken. Doordat Reykjavik vrij klein is, is het lastig een hotel te vinden dat niet centraal ligt en eigenlijk kun je dus niet zo gauw misgrijpen.

INHOUDSOPGAVE TRAVEL GUIDE

[ezcol_1half]1. Inleiding
2. IJsland – To know
3. IJsland – To stay
4. IJsland – To do
5. IJsland – To eat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close