Tims’ Clubsandwich

Hoewel ik negen van de tien keer kook wil het wel eens voorkomen dat Tim de keuken in glipt. Als dit dan gebeurt kun je er de donder op zeggen dat er wraps op tafel komen te staan, of een salade of een broodje. En dat laatste vind ik helemáál niet erg. Mijn meneer is namelijk koning wanneer het aankomt op het maken van broodjes. En ja, ik durf zelfs toe te geven dat hij hier een stuk beter in is dan ik. Toen ik laatst laat thuis kwam stond dit waanzinnige broodje voor mij klaar. Dat is nog eens thuiskomen. Fijn voor jullie, want Tim was wel bereid om zijn recept voor Tims’ Clubsandwich te delen. Sit back and relax en duik vervolgens snel de keuken in om het broodje zelf ook te maken.

Wat heb je nodig? (2 stuks)

 • 6 donkerbruine meergranen boterhammen
 • 2 eieren
 • 150 gram gerookte kip
 • 2 eetlepels zure mayonaise
 • 1 ui
 • 8 plakjes Pancetta
 • botersla
 • 1 eetlepel honing-mosterddressing
 • 50 gram Halloumi

1. Rooster de boterhammen tot ze knapperig en goudbruin zijn. Grill ondertussen de Halloumi en bak de plakjes Pancetta krokant. Laat de Pancetta uitlekken op een stuk keukenrol.

2. Snijd de gerookte kip in plakjes. Snijd ook de ui in halve ringen en bak de ui kort aan in het vet van de Pancetta. Bak ook de eieren in ditzelfde vet.

3. Smeer 1 eetlepel mayonaise op één kant van een boterham. Leg hier een paar plakjes botersla bovenop. Leg vervolgens een laagje gerookte kip op de sla en verdeel hier wat gebakken ui overheen.

4. Leg een volgende boterham op de ui. Smeer deze boterham in met honing-mosterddressing. Leg hier een gebakken ei op, evenals de Pancetta en de gegrilde Halloumi. Dek het broodje af met de laatste boterham.

5. Herhaal stap drie en vier voor de tweede Clubsandwich.

Tims clubsandwich

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Oh dat ziet er goed uit!

 2. Susanne says:

  Jaaaa deze ziet er zo onwijs lekker uit! Ook leuk dat het niet een traditionele clubsandwich is. Mijn wenkbrauwen trok ik wel ik hallou….nogwat las haha. Even gegoogled en ik ben weer wat wijzer :)

 3. Nikki says:

  Klinkt heerlijk! Vooral de halloumi lijkt me er heel erg lekker tussen. Ik ga het snel eens uitproberen :)

 4. Kayleigh says:

  OOh dit lijkt me lekker zeg! Ik hou van sandwiches :D

 5. Anniek says:

  O wauw, dit ziet er echt onweerstaanbaar uit, mooie foto’s :) Ik ben ook echt gek op dit soort verse broodjes, ik vind het heerlijk om zoiets te kopen bij een broodjeszaak, maar als ik thuis ben maak ik het natuurlijk zelf. Dit lijkt me een hele lekkere combi!

 6. Con leche says:

  Dit lijkt me echt heerlijk. Broodjes maken kan hij wel! :)

 7. Diede says:

  Kijk, een echt mannen broodje. Heerlijk!

 8. Hannah says:

  Ziet er echt heerlijk uit!

 9. Hester says:

  Het is gewoon Tims (op z’n Nederlands) of Tim’s (op z’n Engels), maar het broodje ziet er wel heerlijk uit en superleuk dat hij hier zo goed in is!

 10. ZONDERZOOI says:

  Hmm, ziet er erg lekker uit! Ongeveer een beetje dezelfde clubsandwich als die je in veel eettentjes kunt bestellen. En die zijn altijd heerlijk ;)

 11. Lekkerrrr! haha houden die man van je;)!

 12. Tedje says:

  Hmmm ik hou van clubsandwiches!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close