Tip: Ontbijten met Alpro Mild & Creamy + Win!

Ik hoef het niet meer onder stoelen of banken te steken dat ik dol ben op de producten van Alpro. Als lactose-intolerant persoon vind ik mijn heil wekelijks in de Mild & Creamy, Soja drink Light en andere producten. Ik gebruik de producten van Alpro bijvoorbeeld ook altijd om mijn havermoutontbijtjes mee te maken. Nu ben ik de laatste tijd steeds meer aan het experimenteren met mijn ontbijtjes en laatst combineerde ik de Mild & Creamy Limoen-Citroen samen met een aantal van mijn favoriete toppings. De ontdekking van de eeuw, echt waar.

alpro breakfast

Hierboven zie je mijn favoriete ontbijt: de Mild & Creamy Limoen-Citroen (die heerlijk fris is) met de toppings: pistache, kokos, goji berries, mulberries en wat chia seeds. Een super lekker en vullend ontbijt, wat mij betreft een perfect begin van de dag. Het is ook echt zo dat ik dankzij deze producten tegen lunchtijd pas weer trek krijg in iets.

WIN!
Alpro wil van jou graag weten wat jouw favoriete Breakfast topping is en door jouw keus door te geven op de website van Alpro, maak je kans op een pakketje met jouw vier favoriete toppings. Geef hier aan wat jouw favoriete toppings zijn en maak dus kans op zo’n leuk Alpro pakket.

Wat zijn jouw favoriete ontbijttoppings?

Dit is een gesponsord artikel.

Join the Conversation

 1. Sanne says:

  Mijn favoriete toppings zijn een handje walnoten, wat plakjes banaan, een paar ongezouten pinda’s en een klein beetje pure chocolade in stukjes. Suuuperlekker op de naturel maar ook op de limoen-citroen(:

 2. Romy van der Bos says:

  Mijn vier favoriete toppings zijn: pistachenoten, walnoten, plakjes banaan en met zwarte moerbeien en dan gewoon met de naturel variant. Dat lijkt me echt heerlijk!

 3. Jennn says:

  Mijn favoriete toppings zijn plakjes banaan, blauwe bessen, stukjes chocolade en ongezouten pinda’s.

 4. Jojanneke says:

  Mijn favoriete toppings: honing, banaan, peer, cacao nibs, granola en walnoten!

 5. Con leche says:

  Mijn favoriete toppings zijn: kaneel, lijnzaad, bosbessen en kokos! Heerlijk.

 6. ZONDERZOOI says:

  Ik vond de producten van Alpro ook heerlijk, totdat ik er achter kwam dat er in veel producten erg veel suiker zit. Dan denk je dat je gezond aan het eten bent, maar krijg je toch een enorme portie suiker binnen. Jammer van Alpro..

 7. Hmm, lekker hoor! Mijn favorieten zouden de muesli met chocolade schaafsels en mangostukjes zijn! Dan ook met die lekkere limoen-citroen sojayoghurt van jou!

 8. Anouk says:

  Ik ga voor de pure chocolade, noten, kokos en moerbeien! :P

 9. Jolien says:

  Granola, bosbessen, kokos en moerbeien! Zo lekker

 10. MIjn favoriete toppings:
  – gecaramelliseerde pecannoten
  – bosbessen
  – pure chocolade krullen
  – honing

 11. Céline says:

  Leuke actie! Ik ben zelf vegan en vind Alpro helemaal geweldig! Mijn fav toppings zijn gedroogd fruit, goji berries, kokosnoot en chiazaad. so healthy :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close