Aardbei-rabarbercrumble
De rabarber ligt nog in de winkel en natuurlijk moet daar toch iets lekkers mee gemaakt worden. Rabarber vind ik erg lekker, het is fris-zurig …
De rabarber ligt nog in de winkel en natuurlijk moet daar toch iets lekkers mee gemaakt worden. Rabarber vind ik erg lekker, het is fris-zurig …
Nu de frambozen nog in het seizoen zijn moeten we daar nog maar even gebruik van maken, voor je het weet zijn deze zachte zoete …
Het voordeel van de zomermaanden is dat er volop zomerfruit verkrijgbaar is. Verse aardbeien, heerlijke perziken en nectarines en zachte meloenen. Het liefst grijp ik …
Om heel eerlijk te bekennen heb ik nog nooit Pavlova gemaakt. Het staat al tijden op mijn to-make lijstje, maar op de een of andere …
Dat je met brownies tegenwoordig alle kanten op kunt wisten we al. Zo plaatst Annebeth nog niet eens zo heel lang geleden waanzinnig lekkere Tiramisubrownies …
Zo af en toe deel ik dingen op OMF die eigenlijk het label recept niet zouden mogen dragen. Maar ja, hoe noem je het dan? …
Sinds wij vorig jaar in Amerika zijn geweest, zijn we nog meer verliefd op het land geworden dan we al waren. Natuurlijk hebben we in …
In Amerika is het al langere tijd een hit: rauw koekdeeg eten. Misschien komt het een beetje door Ben & Jerry’s die al een aantal …
Met stipt op nummer één de lelijkste koeken die ik ooit heb gemaakt, maar ze waren wel lekker! Eierkoeken zijn bij iedereen wel bekend, je koopt ze …
Jürgen is weer van de partij! Wellicht ken je hem nog van een vorig artikel waarin hij liet zien hoe je Kip met groene curry …
Eigenlijk had ik gehoopt dat het prachtig weer zou zijn, want dat is waar Sanne’s Fruittaart eigenlijk om vraagt. Luie dagen, boekje op schoot, een …
Cheesecake, kwarktaart, monchoutaart.. ik ben er dol op! Helemaal in de zomer, dan heb ik graag wat frissere taarten. Al een tijdje stond het op …