Focaccia’s met Knoflookolijven
Ik moet zeggen dat ik niet vaak focaccia’s maak. Eigenlijk maak ik sowieso niet zo vaak iets van een broodsoort. Komt denk ik doordat het …
Ik moet zeggen dat ik niet vaak focaccia’s maak. Eigenlijk maak ik sowieso niet zo vaak iets van een broodsoort. Komt denk ik doordat het …
Dit is de eerste koude pizza op OMF en überhaupt één van de eerste zelfgemaakte pizza’s! Wanneer ik een pizza maak dan doe ik dat …
Bij een feestje horen hapjes, en bij hapjes horen gehaktballetjes. Vind ik wel. En er zijn natuurlijk heel veel varianten die je kunt maken, allemaal …
Cronuts, cruffins… eigenlijk kun je alle kanten op met croissantdeeg en ik vind het maar wat leuk om mee te experimenteren. Ik moet zeggen dat …
Mijn kookboekencollectie is behoorlijk groot. Alle kookboeken heb ik op kantoor staan en bij elkaar zijn het er zo’n 150 à 200 denk ik. Veel …
Zin in eens wat anders bij de borrel? Een dip die je zelf in een handomdraai gemaakt hebt, en die súper smaakvol is? Dan is …
Cheesecake is inmiddels onlosmakelijk met mij en Ohmyfoodness verbonden. Ik daag mezelf dan ook continu uit om nieuwe dingen te bedenken met cheesecake. Nieuwe variaties …
Het is bijna mei, een maand die normaalgesproken zo feestelijk moet zijn met mijn 30e verjaardag, verjaardagen van vrienden en natuurlijk Moederdag. Helaas een maand …
Wentelteefjes, maak jij ze wel eens? Oud brood leent zich er perfect voor en mócht je toevallig nog wat sneetjes in huis hebben, dan is …
Aan je gehakt een beetje currypasta toevoegen, dat moet je dus echt eens proberen. Het gehakt wordt er ontzettend smaakvol van, en een klein beetje …
Ik deel het al ontzettend vaak op Instagram en in mijn weekoverzichten: ik betrek onze kindjes zo veel mogelijk bij het koken. Niet onder dwang …
Ik begin steeds meer een fan te worden van gevulde eieren. Zo af en toe komen ze nog voorbij op een verjaardag en ik had …