Op de planning: Kirchberg in Tirol!

Yes! De kerstdagen komen steeds dichterbij en dat betekent niet alleen dat er gezellige dagen aankomen, maar ook dat het wintersportseizoen geopend is. Zo ook in Kirchberg en aangezien we Sabine en haar babybuik momenteel niet bepaald op ski’s willen zien staan, vlieg ik daar overmorgen dankzij Zoover naartoe. Een feestje wat mij betreft en als we het over mijn snowboard ‘skills’ hebben, dan is dit gelijk een mooie gelegenheid om die weer even wat bij te spijkeren. Beginnertje hier hoor. Naast het ontdekken van de pistes van Kirchberg, ga ik zien wat deze plaats te bieden heeft, waarom jij hier naartoe móet gaan en natuurlijk ga ik uitgebreid de Kirchbergse keukens testen.

Via Instagram kun je me straks live volgen in Kirchberg. Voor nu deel ik alvast mijn programma met je, dan heb je een idee hoe deze persreis er een beetje uit gaat zien.

Woensdag 14 december

19:03 uur: Vertrek naar Schiphol, met de trein vanuit Deventer.

20:23 uur: Aankomst Schiphol, shuttle naar hotel.

Donderdag 15 december

05:30 uur: Verzamelen op Schiphol.

08:50 uur: Aankomst Innsbruck en aansluitend een transfer naar Kirchberg. Vervolgens checken we in bij het Alpen Glück Hotel.

hotelkirchberg

12:00 uur: Lunchen in een Gasthof in Kirchberg.

14:00 uur: Winterwandeling door Kirchberg (kunnen die Sorels ook eindelijk weer eens uit de kast).

18:30 uur: Drankjes en diner in KochArt restaurant ‘Kupferstube’ in Kirchberg. KochArt is een vereniging van restaurateurs uit de Brixental die uitsluitend regionale producten verwerkt in haar gerechten. Ik ben benieuwd!

Vrijdag 16 december

09:00 uur: Na een uitgebreid ontbijt in het hotel zullen we vertrekken richting de Flechalmbahn, waar we onze ski- of snowboarduitrusting zullen lenen. Vervolgens de piste op!

pistekirchberg

12:00 uur: Een lekkere lunch bij een skihut en vervolgens weer de piste op.

18:00 uur: We drinken een drankje, krijgen een regiopresentatie in het Lifthotel in Kirchberg en zullen aansluitend dineren.

Zaterdag 17 december

09:00 uur: Na een uitgebreid ontbijt in het hotel gaan we skiën/snowboarden in het skigebied Kitzbühel-Kirchberg.

13:00 uur: Weer een lekkere lunch bij een hut/herberg.

kirchberg

14:00 uur: Hier heb ik wat vrije tijd, waarschijnlijk probeer ik dan nog wat meer van Kirchberg te zien.

18:30 uur: Nachtrodelen op de Gaisberg.

Zondag 18 december

09:00 uur: Na het laatste ontbijt in het hotel heb ik nog wat vrije tijd en wat ik dan precies ga doen weet ik nog niet. Ik kan ervoor kiezen om nog even te gaan snowboarden maar wie weet is er ook iets anders leuks te doen.

15:00 uur: Rond deze tijd zullen we weer vertrekken naar de luchthaven van Innsbruck.

20:35 uur: Ik land weer op Amsterdam Schiphol.

Dat wordt dus 4 dagen maximaal Kirchberg ontdekken. Tof! Ik ben erg benieuwd hoe het snowboarden zal gaan want de laatste keer is inmiddels alweer 2 jaar geleden en iedere keer als we op wintersport gaan (helaas niet elk jaar) moet ik een beetje opnieuw beginnen. Gaan we vanzelf zien! En ook op het eten verheug ik me uiteraard nú al, ik ben benieuwd wat ik allemaal voorgeschoteld ga krijgen. Daarover ga je alles lezen in mijn Foodie in… artikel!

Tot donderdag, op Instagram!

Join the Conversation

  1. Daniëlle says:

    Heerlijk! Kirchberg is prachtig! Veel plezier Vivian!

    1. Vivian Author says:

      Dankjewel! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close