Onze Amerika vlogs!

Zoals jullie wellicht weten waren Tim en ik in september 2012 drie weken in Amerika. Jarenlang stond het al op onze bucketlist en toen we eenmaal waren afgestudeerd sponsorden onze ouders een groot deel van de reis. Door zelf bij te leggen konden we een reis maken waar we eerst alleen maar van droomden: in drie weken naar New York, Las Vegas en Los Angeles. Dat het fenomeen ‘vloggen’ niet alleen iets van deze tijd is bewijst dit artikel wel, want toen wij in Amerika waren namen we onze videocamera overal mee naartoe. Vooral Tim heeft een hoop beelden geschoten en die hebben we toentertijd in zes vlogs gepubliceerd op mijn toenmalige blog.

Omdat de vlogs nog steeds bekeken worden heb ik besloten ze op mijn huidige YouTube-kanaal te uploaden en ze ook nog een keer met jullie te delen, allemaal onder elkaar. In dit artikel zie je onze reis vanaf de eerste vlucht tot ergens in Las Vegas. Helaas hebben we in de laatste week vrijwel niet meer gefilmd omdat we in LA echt vakantie aan het houden waren en nog spijtiger: de losse filmbeelden die ik had ben ik kwijtgeraakt. Vandaar dat de vlogs nogal plotseling eindigen maar hey, vloggen was voor ons heel nieuw en vooral enorm onwennig. Hopelijk vinden jullie ze echter nog steeds leuk om te zien! Voor mij was het echt weer even genieten om alles terug te zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Join the Conversation

  1. Ellen says:

    Heel erg leuk! Ik ga binnenkort ook voor drie weken naar Amerika en dacht ook aan vloggen. Dit is goede inspiratie! ;)

  2. Anouk says:

    Leuk om de vlogs te zien. Ik herken veel plekken, dus dan vind ik het extra bijzonder om het in beelden terug te zien, leuk dat jullie dit allemaal hebben gevlogd!

  3. Margot says:

    Heerlijk! Ik heb die steden ook bezocht en krijg helemaal zin om nog eens terug te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close