Video: Bananabread pancakes

Recepten zoals deze voor Bananabread Pancakes zijn de leukere om mee te werken als je het mij vraagt. Het is zo verrassend hoe sommige gerechten goed met elkaar kunnen combineren. Ik heb dit al eens eerder meegemaakt met mijn carrotcake havermout, en nu is dit weer het geval. De ingrediënten die je gebruikt bij het maken van een bananenbrood lenen zich namelijk perfect voor het maken van pannenkoeken. Als je normaal al fan bent van pannenkoeken met banaan, vind je deze Bananabread pancakes het einde. Pannenkoeken met banaan next level zeg maar.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Wat heb je nodig? (4 stuks)

 • 1 banaan
 • 140 gram patent bloem
 • 240 milliliter melk
 • 2 eieren
 • 2 theelepels bakpoeder
 • 1 theelepel kaneel
 • 1 theelepel vanille-aroma
 • chocolate chips

1. Prak de banaan met behulp van een vork tot een papje en voeg hier de eieren, vanille-aroma en het kaneel aan toe. Roer dit even goed door.

2. Voeg vervolgens het bakpoeder, de bloem en de melk aan de banaan toe en klop het geheel met een garde tot een zo glad mogelijk beslag. Helemaal klontvrij zal het hoogstwaarschijnlijk niet worden dankzij de geprakte banaan, maar dat is niet erg.

3. Schep als laatste de chocolate chips door het pannenkoekenbeslag.

4. Verhit voor iedere pannenkoek een klontje boter in een koekenpan en bak de pannenkoeken een voor een aan weerszijden goudbruin en gaar.

Ik heb de pannenkoeken zelf nog een beetje opgefleurd met verse banaan, een snuf kaneel, poedersuiker en een beetje honing.

Bananabread pancakes

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

Bananabread pancakes

Join the Conversation

 1. Wauw ze zien er heerlijk uit, ik maak zelf wel vaker kleine bananenpannenkoekjes maar die chocolade er doorheen lijkt me helemaal geweldig.

 2. Maria says:

  Zien er echt heerlijk uit! Banaan en chocola is sowieso heerlijke combinatie.

 3. MARIJKE says:

  O YES wat klinkt dit goed! Heerlijk.

 4. Margot says:

  Hmm, dat ziet er weer heerlijk uit!

 5. Kelly says:

  Hmm dat ziet er lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close