Help! Gezocht: tips voor Amerika.

Voor de verandering verzorgen we jullie vandaag niet van een lekker recept (komt morgen weer, wees gerust) maar heb ik even jullie hulp nodig. Vriendlief en ik vertrekken aanstaande dinsdag namelijk voor drie weken naar Amerika en zijn hard op zoek naar tips. Tips op het gebied van eten welliswaar.

We gaan naar New York, Las Vegas en Los Angeles en zijn op zoek naar restaurantjes waar we moeten eten, snacks die we moeten proberen etc. Lombardi’s (de eerste pizzaria van New York) en Shake Shack (overheerlijke burgers naar het schijnt) staan al op ons lijstje, maar verder is het vooral nog een grijs gebied.

Dus heb jij tips voor restaurants, must eat snacks of weet jij welk buffet in Las Vegas het allerlekkerst is? Laat het mij alsjeblieft weten!

Overigens plaats ik vanuit Amerika regelmatig foodie updates, zal ik foto’s maken van alles wat ik eet en is het de bedoeling om de restaurants waar we eten te recenseren, dus jullie hoeven je niet te vervelen (en ik ook niet! ;-) ).

Join the Conversation

 1. Kirsten says:

  Hoi,

  Ik ben in Florida bij Outback Steakhouse geweest. Dat is een hele grote keten, die door heel Amerika te vinden is. Even voor je gekeken (op http://www.outback.com) en die zit ook in New York en in Las Vegas. Het is een steakhouse zoals je die in Nederland niet vindt!! Als voorgerecht: Blooming Union. Een ui gesneden als bloem in beslag, lekker pittig met een dipje. Samen 1 gehad, heerlijk! En hou eigenlijk niet zo van ui, maar ’t was echt lekker! Ik had (uiteraard) spareribs als hoofdgerecht en die waren zo zacht, zo mals, ze lekker gekruid! Ik kon ze met een vork van ’t botje af halen! En goeie frietjes erbij ook! En dan heb ik het nog niet eens over het dessert……… We hebben samen een proeverij van de toetjes gehad, dat zijn er drie geloof ik. GOD-DE-LIJK!!! Ik was over-verzadigd na het eten, maar man, wat heb ik daar heerlijk gegeten! Een échte aanrader dus :-) Kijk maar eens op die website, daar zie je ook hoe zo’n blooming union eruit ziet en het hele menu staat er op!

  Groetjes Kirsten

 2. combek says:

  Ken je Diners, Drive-Ins and Dives (DDD) niet? Is een show op foodnetwork (Amerika) dat al een aantal jaren extreem populair is. Hierin gaan ze alle leuke tentjes in Amerika bezoeken. Gisterenavond was daar trouwens een item over Shake Shack. Ze stonden daar tot 1 uur aan te schuiven voor een hamburger :-)
  Er zijn zelfs fanwebsites van. Mensen die routes uitstippelen langs DDD’s uit de show als ware het pelgrimstochten. Je kan recepten vinden enz… Hier enkele websites met oa de eetgelegenheden op een kaart:
  https://www.flavortownusa.com/
  https://forknplate.com/food-maps/diners-drive-ins-and-dives-map/
  https://www.foodnetwork.com/diners-drive-ins-and-dives/index.html
  Als je in youtube zoekt naar Diners, … en de naam van de eetgelegenheid kan je vaak de betreffende uitzending herkijken. Je moet alleen wel fan zijn van de eigenzinnige presentatie van Guy Fiery. Ik weet alleszins wat ik zou doen moest ik naar daar trekken.
  Alle eten komt aan bod, sterrenzaken doen ze wel niet aan in Amerika denk ik.

 3. Anne-Sophie says:

  Wat betreft eten in New York: als je echt goed en lekker (en niet al te goedkoop ;)) uit eten wilt, moet je naar Pastis gaan (waar Carrie ook met ’the Russian’ zat)! Heel leuk Frans restaurant met een heerlijke kaart. Wel heel erg druk, dus sowieso reserveren. Het zit in het Meatpacking District aan 9th Ave. Vooral de steak met fries is fantastisch!

 4. Sanne says:

  In NYC moet je echt de Greenwich Village foodtour doen. Het lekkerste eten in de schattigste en beroemde restaurantjes/winkels/bakkers.
  Wij hebben genoten, gelachen en onze ogen uit gekeken, echt een aanrader!

 5. Linda says:

  Ga ontbijten bij de ihop! Heerlijk ontbijt met pannekoeken, omelet etc. echt een aanrader! Zit sowieso op meerdere plaatsen in LA, de andere twee moet je maar even voor googlen!

 6. Eveline says:

  In New York: de Chelseamarket in het Meatpacking district is geweldig! Je kijkt hier je ogen uit. Ga vooral ook naar Eleni’s cupcakes! https://chelseamarket.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close