Groenteburgers met hummus en rode ui + Win een reis naar NYC!

gesponsord

Hoewel het op het moment dat ik dit artikel schrijf pijpenstelen regent, kan het bijna niet anders of we gaan nog wel een paar keer barbecueweer krijgen. Zoals jullie weten probeer ik dit jaar meer te experimenteren met barbecuen. Niet alleen de standaard kipsaté, worstjes en speklapjes maar alles net even ietsjes anders. Tivall vroeg mij om aan de slag te gaan met één van hun groenteburgers en dat vond ik wel een heel goed idee. Ook voor op de barbecue! Toevallig at ik de Quinoa, Boerenkool & Broccoli burger laatst al een keertje (ik heb ze gekregen in de goodiebag van de Culiperslunch eerder dit jaar) en omdat ik die zeer geslaagd vond, leek het me leuk om het burgerconcept iets verder uit te breiden. En daar is dit recept voor Groenteburgers met hummus en rode ui uit naar voren gekomen. Super lekker en in no-time klaar. En hoewel ik vind dat we gewoon moeten blijven duimen op zonnig barbecueweer, kun je bij het maken van deze burgers natuurlijk ook een beetje cheaten en ze klaar maken in de koekenpan of oven.

Ps. Check ook vooral even de informatie onderaan dit artikel, met Tivall maak je namelijk kans op een reis naar New York!

Wat heb je nodig? (2 burgers)

1. Bak de Tivall groenteburgers op de barbecue zodat ze een lekkere grillsmaak krijgen. De burgers hebben ongeveer een minuut of twee aan beide kanten nodig. Lekker vlot klaar dus!

2. Snijd de sesambollen open en leg op de onderste helft de botersla. Verdeel hier plakjes tomaat en augurk overheen.

3. Snijd de rode ui in ringen en bak deze in een koekenpan tot de uiringen zacht zijn. Uiteraard kun je de uien ook op de barbecue klaarmaken.

4. Leg de gegrilde burgers op de groenten en smeer de burgers royaal in met de zelfgemaakte hummus.

5. Schep de gebakken uitjes bovenop de burgers en serveer ze vervolgens direct.

Groenteburger met hummus en rode ui

Maak kans op een reis naar New York

Zoals ik zojuist al zei maak je met Tivall kans op een reis naar New York. En serieus, ik word al jaloers als ik daaraan denk want: New York <3. Het enige wat je moet doen om kans te maken is het volgende:

 1. Koop een Tivall product
 2. Ga naar Tivall.nl en klik op de actiebanner.
 3. Voer de gegevens in waarom wordt gevraagd. That’s it!

De actie loopt van 1 juni t/m 31 juli en in deze periode kun je per IP adres maximaal 8 keer meedoen. De winnaars krijgen automatisch bericht.

new_york

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Tivall

ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 429874084 1
ohmyfoodness nl article&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl article 429874084 1

Join the Conversation

 1. Tanja says:

  Ik zou wel willen weten hoe Tivall deze vegetarische groenteburgers maakt! Ik probeerde laatst een Festival Indische groenteburger te maken en het werd een drap, hoeveel paneermeel ik ook toevoegde. Het was echt niet te bakken en verdween in de GFT bak :-( Een complete flop dus,snik. Gelukkig had ik nog hamburgers en zelfbedachte Festival Indische visburgers, die heel goed gelukt en heerlijk waren! Een reis naar New York! Wauw! Ik was nog nooit verder dan Spanje en 2x in Londen en zo’n reis is een droom! We hebben er helaas de financiële middelen niet voor maar ik droom er dus nog steeds over the Big Apple te zien! Ik ga dus mee doen met deze win-kans, niet geschoten is altijd mis :-)

 2. Tanja says:

  P.s. Jou recept met de Vivall veggies quinoa, boerenkool en broccoli burger met humus en rode ui lijkt me heel lekker! Die probeer ik te maken, heb ik meteen Vivall-product :-)

 3. MARIJKE says:

  Deze burger ziet er ontzettend lekker uit. Ga ik zeker een keertje proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close