3x variaties op crème brûlée
Al sinds ik me kan herinneren ben ik gek op crème brûlée. Nu ik wat ouder word en wat beter op mijn voeding let sla …
Al sinds ik me kan herinneren ben ik gek op crème brûlée. Nu ik wat ouder word en wat beter op mijn voeding let sla …
EINDELIJK heb ik hem gemaakt. De Chester Cake uit Cork, Ierland. Ik at deze cake een paar maanden geleden tijdens een persreis voor OMF op …
Toen Sab en ik eind vorig jaar onze foodbucketlist voor 2017 met jullie deelden, vertelde ik onder andere dat ik graag nog eens zelf kasteelgebakjes …
Één van mijn allereerste baksels voor OMF was een citroencake, met frambozen. En sindsdien kan ik wel zeggen dat ik klein beetje een zwak heb …
Guilty pleasure alert! Pindakaas is de laatste tijd niet meer wég te denken. Waar het voorheen vooral door Amerikanen overal voor werd gebruikt en hier …
Al een héle tijd staat er een klein bakje (eetbare) lavendel in mijn keuken. Ik kocht het een keer bij de toko hier om de …
Limoncello verwerken in baksels of gerechten, ik houd ervan. Ik deed het al eens eerder met deze Limoncellosoesjes en Viv verwerkte de drank in een …
Oh oh.. sorry jongens. Na het gezonde recept van Sabine deel ik vandaag wel een héle grote guilty pleasure. Gezouten Karamelijs, dat is al één, …
Wat hebben we toch al een boel mooie dagen achter de rug. Vorige week steeg de temperatuur alleen maar en deze week is het ook …
Als het op cakes aankomt, dan heb ik zo mijn favorieten om te maken. Liefst zo zoet mogelijk en een beetje klef, heerlijk zo’n dikke …
Citrusvruchten en gebak vind ik altijd een goede combinatie. Niet van die verlepte mandarijntjes op een toefje slagroom, maar het rasp en af en toe het sap …