Perzik Viennetta met witte chocolade
Alweer een hele poos geleden deelde ik het recept voor mijn eigen Viennetta. De old school variant met chocolade, speciaal voor de feestdagen. Viennetta komt …
Alweer een hele poos geleden deelde ik het recept voor mijn eigen Viennetta. De old school variant met chocolade, speciaal voor de feestdagen. Viennetta komt …
Sinds Vic op school zit zijn we ons thuis veel bewuster van alle feestdagen. Waar Pasen voorheen altijd een ondergesneeuwd kindje was bij ons, staat …
Een kijkje achter de schermen bij OMF: deze mini apfelstrudel met vanillesaus stond vorig jaar als kerstdessert bij onszelf op tafel. Wel in een iets …
Veel van de verzoekjes die jullie insturen zet ik op mijn to-make lijstje. Ik kan niet garanderen dat ik er dan direct iets mee doe, …
Járen geleden was ik met mijn ouders en Tim op vakantie naar Bali en daar heb ik voor het eerst kennisgemaakt met kokosijs. Ik was …
We gaan lekker met de ijsrecepten op Ohmyfoodness, ik hoop dat jullie er nog geen genoeg van hebben? Het meest bijzondere recept van allemaal staat …
Ik heb nog steeds niet genoeg van al die ijsrecepten, jullie wel? Wij zijn thuis niet zo van de toetjes, maar als het dan eenmaal …
Ik ben lekker op dreef met het maken van ijsrecepten voor deze zomer. De vriezer draait overuren met alle bakken zelfgemaakt ijs die er op …
Hoewel we de barbecue regelmatig aansteken voor lekkere vlees-, vis- en vegetarische gerechten, besteed ik eigenlijk niet zoveel aandacht aan toetjes van de barbecue. Maar …
Way back heb ik op OMF al eens een recept voor Cannoli gedeeld. Mocht je het nog niet kennen: het zijn een soort gefrituurde deegkokertjes …
Als ik in de zomer bij een Italiaanse ijssalon een ijsje wil halen heb ik altijd een beetje keuzestress want er zijn zóveel smaken die …
Ik heb het altijd al eens willen doen: zelf yoghurt maken. Jaren geleden heb ik er al eens onderzoek naar gedaan maar al gauw vond …