Cadeautip: The Culy Way of Life + WIN!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat mijn foodiecollega Monique van Loon, ook wel bekend als de oprichtster van Culy.nl, in oktober van dit jaar haar eerste boek heeft gelanceerd: The Culy Way of Life. Er zijn al verscheidene artikelen op het web verschenen over dit pareltje, maar de reden dat ik er mee heb gewacht is omdat ik het een perfecte cadeautip vind voor de feestdagen. Persoonlijk vind ik (kook)boeken het leukste om te krijgen, heerlijk om je ’s avonds mee terug te trekken op de bank om ieder recept goed te bekijken. The Culy Way of Life is zo’n boek dat eigenlijk bij iedereen met stip op 1. op het verlanglijstje moet staan. Waarom dat zo is vertel ik je vandaag.

The Culy Way of Life is eigenlijk geen kookboek te noemen maar eerder een lifestyleboek waarin we ook recepten terugvinden. Wie Culy volgt zal de website direct herkennen in dit boek, alles draait namelijk om inspireren. Hoewel koken geweldig is dient ook alles daaromheen gezellig en leuk te zijn en dat wil Monique overbrengen met behulp van dit boek. Naast diverse recepten vinden we dan ook onderwerpen terug als de tafeletiquette, Monique’s favoriete plaatjes om te draaien tijdens het koken, maar ook haar favoriete hotspots en blogs.

Het boek is onderverdeeld in hoofdstukken met catchy namen. In De culy lifestyle vinden we de zojuist genoemde tafeletiquette terug en in Party time! wordt zowel aandacht besteed aan een party zonder stress maar ook aan de daaropvolgende kater. Hoewel Monique van mening is dat light mayonaise in de verste verte niet kan tippen aan de echte romige mayonaise, tipt ze toch ook nog even de populaire superfoods aan in het hoofdstuk Healthy & culy.

the culy way of life

the culy way of life

the culy way of life

the culy way of life

the culy way of life

the culy way of life

the culy way of life

the culy way of life

Dit boek is een absolute aanrader voor foodies die niet alleen van koken houden maar ook van alles daaromheen. Lekker persoonlijk, boordevol goede tips en lekkere recepten en heel herkenbaar. Ik heb dit boek niet weggelegd toen ik er in begon te lezen en had hem in no-time uit, mede dankzij de fantastische foto’s die het boek des te aantrekkelijker maken om doorheen te bladeren.

Verwacht geen kookboek bij aanschaf van The Culy Way of Life want recepten voeren niet boventoon maar verwacht op iedere pagina inspiratie en motivatie om zelf lekker aan de slag te gaan. Met 287 pagina’s ben je wel even zoet of niet met dit Culy lifestyle boek.

Dit boek winnen?
Daadwerkelijk iets cadeau geven is natuurlijk vele malen lekker dan slechts een tip delen en daarom maak ik één van jullie blij met een exemplaar van The Culy Way of Life want ik mag er namelijk een weggeven! Wat moet je ervoor doen:

 • Laat een comment bij dit artikel achter waarin je vermeld dat je meedoet;
 • Like & Share dit bericht op Facebook, dit kan door middel van de icoontjes onder aan dit artikel.

Meedoen kan tot en met vrijdag 6 december 20.00 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht, vergeet dus niet om een geldig emailadres in te vullen!

The Culy way of Life wordt uitgegeven door Bertram & de Leeuw. Bestel het boek hier voor € 24,95.

Join the Conversation

 1. chantal says:

  Leuk, ik doe mee :-)

 2. Carine Serlet says:

  Al veel te lang geleden dat ik nog eens een nieuw kookboek gekocht heb. En eindelijk nog nooit ééntje kado gekregen. Zou heel graag wat nieuwe recepten proberen en dan nog liefst uit The Culy Way of Life! Ook al ben ik een Belg krijg ik dan toch een kans?

 3. “Meedoen kan tot en met maandag 2 december 20.00 uur” ik neem aan dat de gegeven datum niet juist is :). Dit boek staat heel hoog op mijn verlanglijstje dus ik waag graag een kans. Ik spring een gat in de lucht en verder als ik dit boek zou winnen…

 4. Marloes says:

  Meedoen kan tot en met maandag 2 december 20.00 uur.
  Is het bericht niet net pas geplaatst? :$
  Zou nog graag mee willen doen =D

 5. Carine Serlet says:

  Ik doe SUPERGRAAG mee!!!!

 6. Leuk, leuk leuk! Ik doe graag mee. Ik heb het bericht geliked en geshared op FB (beautygoddess.nl) alleen klopt er iets niet aan de einddatum van de winactie.. deze staat op gisteren 2-12 terwijl het vandaag al 3-12 is…

 7. Anja Z says:

  Superleuk! Ik doe graag mee!

 8. Linda douma says:

  Ja, ik doe graag mee als dat kan? (Meedoen tot 2 december? )
  Lijkt me een heerlijk boek, lekker op de bank naast de kerstboom en dan zelf alles uitproberen!

 9. Leonie Smit says:

  Ik doe mee!! Ik ben echt verslaafd aan kookboeken en boeken die met koken te maken hebben! Deze zou heel mooi in mijn verzameling passen!

 10. Sabine Author says:

  Dank aan de oplettende lezers. De einddatum was uiteraard niet juist. Meedoen kan tot en met vrijdag 6 december!

 11. Carolien says:

  Ik ben dol op kookboeken, heb al een hele verzameling. Omdat dit niet een ‘echt’ kookboek is lijkt deze een leuke aanvulling, vooral over tafeletiquette wil ik wil meer weten!

 12. Leuk ik doe mee!

 13. Marielle says:

  Leuk, ik doe graag mee. Link al gedeeld :)

 14. Suzanne says:

  Jaaaaa ik doe mee! Lijkt me een heerlijk boek.

 15. Joyce says:

  Leuke winactie! ik doe graag mee :)

 16. Danja says:

  Leuk, I’m in!

 17. Rianne says:

  Ik doe meeee :)

 18. Natuurlijk, leuk, ik doe mee! :)

 19. Lianne van der Vinne says:

  Jah, leuk. Ik doe mee!

 20. MySimplySpecial says:

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek, dus ik doe graag mee!

 21. Miranda says:

  Tof, ik doe mee! Heb t zojuist gedeeld op Facebook! Ik moet eerlijk bekennen: Ik had jou pagina nog niet geliked op Facebook! Sorry! Ik plaats ook weinig comments, maar lees je blog heel graag :-)

 22. Marinka says:

  Ik doe heel graag mee!

 23. Elske says:

  Lijkt mijn zo’n heerlijk boek, vooral net voor de feestdagen! ik doe zekerrr mee!

 24. Prema says:

  Ik doe heeeeeel graag mee…!! :-)

 25. liselotte says:

  Ik doe mee!!

 26. Jorinde says:

  Ik doe heel graag mee! Het lijkt me zo’n fijn boek!

 27. Ragmar says:

  Ik doe mee!! Een top site: Culy.nl:)

 28. WAUW wat een te gekke prijs.. En ik zie dat er een recept voor macarons in staat. Ik ben er dol op.
  Ook leuk om te zien hou je officieel de tafel moet dekken.

 29. Jaaa leuk ik doe mee :)

 30. Leuk!! Ik doe mee!

 31. Sonyanijntje says:

  Ik doe mee! Leuk :)

 32. Rineke says:

  Als echte kookboekverslaafde wil ik deze natuurlijk ook graag hebben. Dus ik doe mee.

 33. Shireen says:

  Dit boek is zeer welkom! Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht spreken anti-katertips me wel aan. ;) En over tafeletiquette wil ik ook wel meer weten, want bij gebrek aan kennis leg ik al het bestek vaak in het midden van de tafel neer… Misschien is het tijd om mezelf een meer ‘culy way of life’ aan te meten. :) Ik heb je bericht geliked en geshared op facebook.

 34. Wat een leuk boek! Ik doe dus mee en heb bericht gedeeld:D!

 35. Julie says:

  Ik doe mee, lijkt me een heerlijk boek :-)

 36. Eveline says:

  Inspirerend om een kookboek te hebben wat gecombineerd wordt met lifestyle. Als groot fan van de Culy site wil ik graag dit boek op mijn boekenplank hebben staan, als toevoeging op mijn verzameling kookboeken. Een kookboek waar ik hopelijk vele lekkere recepten uit ga klaarmaken.

 37. Sophie says:

  ik doe ook graag mee:D

 38. marcella says:

  Ik doe ook graag mee! Meteen toen ik erover las wilde ik hem al hebben!

 39. Eveline says:

  Ik doe graag mee. Ben inmiddels super nieuwsgierig naar dit boek!

 40. Dit boek lijkt me echt super! Toffe winactie en mooie review =)

 41. Jaaaaa ik wil! Ik doe mee! Heerlijke recepten, love food..

 42. Jaaaaa ik wil! Ik doe mee! Heerlijke recepten, love food.. Kim

 43. Claudia says:

  Ik doe mee! :)

 44. Saskia - Blij Suikervrij says:

  Oh, dat boek blijft geweldig en helaas staat het nog steeds niet in mijn boekenkast… Een echte must-have, helemaal voor mij als startende foodblogger… :)

 45. peter says:

  Ik doe mee! Lijkt me een van de betere kook en lijfstijlboeken van de afgelopen 10 jaar!!

 46. Con leche says:

  Ik heb het boek voor mn verjaardag gehad en het is inderdaad echt een super boek: mooie fotografie, lekkere recepten met een persoonlijke touch! Inderdaad een aanrader!

 47. Aybala says:

  Ohh superleuk!! Ik doe mee! :)

 48. powerpeetje says:

  Ik doe ook mee!

 49. ik doe mee!
  facebook; zoe louwerse

 50. Mirte says:

  Wauw wat een supervet boek!
  Leuk dat het niet alleen een kookboek met recepten is, maar ook andere handige dingen in staan. Ik weet best wel wat van lekker koken, maar dingen zoals een tafelindeling etc weet ik niks van. Super handig ook voor de kerst:)
  Misschien overbodig om te vermelden, maar ik doe zeker mee aan deze winactie:)

  xxx

 51. Helen says:

  Wat een geweldig boek! Zeker een mooi cadeau voor de feestdagen die weer voor de deur staan. Op mijn lijstje staat hij in ieder geval!

 52. Bianca says:

  Tuurlijk doe ik mee! Culy was de eerste foodie website die ik leerde kennen en daarna veel andere blogs ontdekt. Dit boek zou ik dan ook super graag willen winnen!

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close