Betty Crocker Cupcake Icing

Je hebt al meerdere reviews kunnen lezen over het merk Betty Crocker. Dit ging over een Chocoladecakemix met frosting en Cherry Cupcakes. Vandaag de laatste review van dit merk, een Icing. Sabine had al eerder een witte Icing geprobeerd, die haar niet zo goed beviel. Maar degene die ik zou gaan proberen was roze, zou het verschil maken?

Frosting2Dit is wat je krijgt een grote spuitbus met daarin de icing. Zoals je ziet, heb ik hier de kleur Petal Pink gebruikt. Om de hele bus en dop zit een plastic dat ervoor zorgt dat de dop er niet zomaar af vliegt. Ook zie je bij de dop verschillende opzetstukjes, deze heb ik nog even apart op de foto gezet. De smaak van deze icing is Buttercream, net als alle andere kleuren overigens.

Frosting3Dit zijn de verschillende opzetstukjes die erbij komen. Vier verschillende spuitmondjes, wat zorgt voor vier verschillende soorten decoratie. Ik begin linksboven. Een stervormig mondje, met dezelfde vorm resultaat. Daarnaast een aan één kant gekarteld mondje. Dit geeft een leuk effect als je langere strepen trekt over je cake of cupcakes. Het lijkt alsof je vier heel dunne strookjes naast elkaar hebt gespoten. Ook leuk als vlechtwerk over een cakeje!
Rechtsonderin zie je een rond spuitmondje. Hiermee kun je simpele lijntjes trekken of tekst/figuren spuiten. En dan linksonder een heel bijzondere vorm. het is een soort ster met vier punten, waarvan twee langer zijn dan de andere twee. Het duurde even voordat ik het onder de knie had, maar hiermee kun je blaadjes maken. De lange stukken zijn dan de blaadjes zelf en het wat dunnere stukje is de nerf. Gelukkig hoef je dit niet allemaal te weten, want op de bus staat precies uitgelegd met plaatjes wat je met welk spuitmondje kunt, heel handig! Wat wel een nadeel is, in mijn optiek, is de grootte van de spuitmondjes. Ik vond ze erg klein. Als ik geconcentreerd bezig ben (wat ik zéker ben wanneer ik cupcakes decoreer) begin ik soms wat te trillen, wat erg opvalt door de precieze lijntjes die je zet met deze kleine mondjes. Wat echter ook weer prettig is aan de grootte is dat je er heel precies mee kunt versieren!

Frosting1Dit maakte ik van mijn cupcake. Eerlijk is eerlijk, ik heb even moeten oefenen op een paar andere voordat ik dit resultaat kreeg. Ook moest ik even uitvogelen hoe de spuitbus werkte. Je kunt namelijk niet zoals bij een bus slagroom ergens op duwen zodat de icing uit de bus komt. Je moet tegen het ‘staafje’ duwen, dan komt de icing er pas uit. Goed om te weten, anders sta je net als ik, gek te kijken!
Goed, het ziet er dus leuk uit, is veelzijdig en je kunt even vooruit met zo’n grote bus, maar hoe is de smaak? Heel eerlijk gezegd was ik er niet weg van. Ik vind het zeker niet vies, maar ‘mijn’ botercrème (klik) vind ik toch lekkerder. Wel is het érg handig om lekker met zo’n bus aan de slag te gaan.

Natuurlijk moest ik ook even mijn creatie showen op Twitter:

frosting4

Betty Crocker Cupcake Icing is in verschillende kleuren te koop op USFoodz.nl voor €4,99.

Join the Conversation

 1. Wat ontzettend gaaf zeg!

 2. Lotje says:

  Ziet er wel heel leuk uit dit!

 3. Ik had eigenlijk wel voorbeelden willen zien van alle spuitmondjes. Verder erg leuk gedaan en wat een ontzettend lekkere website hebben jullie.

  1. Annebeth says:

   Dankjewel!
   Ik heb geprobeerd foto’s te maken van de decoratie per spuitmondje, maar deze werden erg lelijk en/of onscherp. Sorry!

 4. Ziet er leuk uit zo! Ik heb toevallig van de week de blauwe spuitbus binnengekregen :)

 5. Juudith says:

  oee tof issie zegg!!

 6. MySuperSweetLife says:

  Wat een leuk product!
  Word dit ook `hard`, of blijft het een zachte cremè?

  Liefs

  1. Sabine says:

   Deze botercrème uit spuitbus blijft zacht.

 7. Shirley says:

  Hmm ziet er lekker uit! Heel mooi gedaan :)

 8. Brenda says:

  heb het laatst geprobeerd, de smaak was heerlijk maar de spuitmondjes werkten voor geen meter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close