Video: Makkelijke Brownietaartjes

Ik ben net als vele andere vrouwen met mij dol op brownies maar ze moeten wel aan bepaalde eisen voldoen. Zo moet de bovenkant knapperig zijn maar de binnenkant zacht en fudgy. En ik zal het dan ook maar direct eerlijk bekennen: ik heb gewoon niet altijd zin om zelf brownies te bakken. En ineens kwam ik op de blog Bakers Royale een recept tegen voor brownie pies, makkelijke brownietaartjes die veel sneller klaar zijn dan echte brownies en waarbij je niet al duimend voor de oven hoeft te zitten om maar te hopen dat de brownies er goed uitkomen. Je begrijpt dat ik niet lang hoefde na te denken om zelf ook aan de slag te gaan met deze brownietaartjes. Want wauw, wat zijn die geweldig! Inderdaad zo klaar en de echte browniesmaak en geur vind je er gewoon in terug.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (8 stuks)

 • 1 vel vers bladerdeeg
 • 180 gram (pure) chocolade
 • 2 eiwitten
 • 1 theelepel vanille-aroma
 • 30 gram kristalsuiker

Check de video voor de werkwijze!

Makkelijke Brownietaartjes

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Ik vind brownies lang niet altijd lekker, maar dit ziet er wel erg goed uit!

 2. Ellen says:

  Mmmm, dit klinkt heerlijk!

 3. Joyce says:

  Oh nooo, was het hele filmpje zo benieuwd naar hoe ze er van binnen uit zouden zien. Dus nu moet ik ze wel zelf gaan maken ;)

 4. Samantha - Daily Pleasures says:

  Nu heb ik trek in chocolade…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close