OMF’s Eetoverzicht week 22

Afgelopen week wordt gekenmerkt door het opmaken van restjes. Serieus! Tim at de hele week niet met mij mee in verband met een CrossFit wedstrijd vandaag, en ik greep de kans aan om vooral veel dingen uit de vriezer en koelkast op te maken. Heerlijk hoor. Vooral de vriezer is nu een stuk leger en daar word ik blij van. Als Foodblogger ontvang je nogal eens wat en in no-time liggen zowel de voorraadkast als de koelkast en de vriezer nokvol. Nu is dat dus iets minder, fijn! Verder zie je in dit OMF’s Eetoverzicht weer eens sushi voorbij komen (da’s lang geleden!) en ontdekten Vivian en ik Fooddock.

sushi

Zondag

Sushi-time! We bestellen eigenlijk nooit sushi omdat we het veel te duur vinden. Serieus, als je kijkt naar de hoeveelheid sushi die wij met z’n tweeën naar binnen kunnen bunkeren kun je beter all-you-can-eat gaan eten. Maargoed, we hadden zin in sushi zondag en absoluut geen zin meer om nog de deur uit te gaan. Dus voor één keer hebben we sushi besteld. Veel te veel (geeft niet, want hierdoor had ik maandag nog iets voor de lunch) maar lekker was het wel. We bestelden bij Bento sushi in Apeldoorn deze keer. Aanrader is trouwens hun Bento burger, die hadden we er nog bij. Zó lekker.

trofie

Maandag

Tim at de hele week iets anders in verband met de CrossFit wedstrijd die hij vandaag heeft. Dus ik kon eigenlijk doen en laten wat ik wilde. Uiteindelijk zijn het hele normale maaltijden geworden hoor. Vrij simpel ook want het was een drukke week. Maandag at ik een pasta ovenschotel met Trofie pasta. Kende ik niet, maar ik kwam het tegen bij Albert Heijn. Lekker simpel! Recept volgt binnenkort.

kip

Dinsdag

Het ziet er een beetje armzalig uit zo op het bord maar het viel mee hoor. Dinsdagmiddag had ik al uitgebreid geluncht in verband met een gerecht dat ik moest maken voor een campagne. Vandaar dat ik het ’s avonds, vlak voor mijn training bij Tobias wat rustiger aan deed met het eten. We hadden nog kippenpoten over die we op de markt hadden gekocht zaterdag, dus daar at ik er eentje van met een eenvoudige salade.

rijst

Woensdag

Afgelopen week was een ideale week om restjes op te maken. Restjes rijst, restjes groenten uit de vriezer, wat vlees waar we nog een stuk van hadden etc. Zo fijn! De koelkast en vriezer zijn een stuk leger. Woensdagavond kookte ik voor mezelf ook zo’n restjes maal. Gele rijst met broccoli, een stukje vis en een eitje dat de dag ervoor kapot barstte toen ik hem wilde koken. Wederom een fijne maaltijd om later op te sporten.

fooddock1

fooddock2

Donderdag

Vivian en ik waren donderdag uitgenodigd voor een pre-party bij Fooddock in Deventer. Ik had van te voren thuis al even gauw brood gegeten met twee vegan burgers van Tivall (die trouwens super lekker waren dus binnenkort ga ik er nog een recept mee maken). Daar kregen we echter ook nog iets te proeven: sushi van Meneer Temaki en een kipassorti van Geflipte Kippen. Ik vertel jullie gauw iets meer over Fooddock. Zo’n leuke plek!

lobster_roll

Vrijdag

Hmmm lobster rolls. Tim had vrijdag een personeelsfeestje en at niet thuis. Ik at dus, wederom, restjes. Dat is prima bevallen afgelopen week, al die restjes opmaken haha.

wok

Zaterdag

Gisteren gingen we (eindelijk!) naar het concert van Adele. Ik wil niet teveel spoileren voor degenen die nog mogen maar OMG, het was helemaal fantastisch. In ieder geval aten we gisteren daardoor in de buurt van ZiggoDome en uiteindelijk kozen we voor een simpel wokrestaurantje. Ik ging voor zoetzure kip, lekker hoor. Beviel prima zo. Maaltijd was niet te zwaar, geen patat of burgers of iets in die trend. We kregen overigens een flinke bak vol, mijn hemel. Niemand at het uiteindelijk allemaal op, haha.

Aankomende week mag ik weer op persreis, yaay! Zoveel zin in! Dit betekent dat ik maar drie dagen echt zelf kan koken: morgen, dinsdag en woensdag. Vanavond steken we de barbecue aan, dan mag er weer een heerlijk stuk picanha op ter ere van Tim zijn verjaardag die gisteren was. Wat we de komende drie dagen doen, ik heb geen idee. Veel licht eten in ieder geval want het wordt warm. Yes!

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. Hoe simpel het er ook uitziet, ik vind de foto met de kippenpoot het aantrekkelijkst :) Krijg gelijk zin in kip!

  2. MARIJKE says:

    Ziet er uit als weer een heeeerlijk eetweek!

  3. Nog van harte gefeliciteerd met Tim.

    Veel plezier op reis de komende week.

  4. Kelly says:

    Hmm heerlijk! Zelfs restjes kunnen er lekker uit zien :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close