Buddhabowl met gekruide kip, spinazie en rozenharissa
In het eetoverzicht van week 6 kwam er een foto van deze buddhabowl voorbij. Ik kreeg toen een paar keer de vraag of ik het …
In het eetoverzicht van week 6 kwam er een foto van deze buddhabowl voorbij. Ik kreeg toen een paar keer de vraag of ik het …
Yes jongens, het is tijd voor de allereerste kookvideo gefilmd vanuit mijn nieuwe kantoor. Ik vond het rete-spannend en moest echt nog wel even zoeken …
YES, jongens! Ik zou willen zeggen dat na maanden mijn kantoorruimte eindelijk klaar is maar dat zou echt onzin zijn. Want wauw, wat is het …
Sinds we een paar jaar geleden Halloumi hebben ontdekt ben ik helemaal fan. Heerlijk vind ik het om deze kaas in plakken te snijden en …
Om te beginnen ben ik sowieso al fan van kaneelbroodjes. Niet alleen omdat ik ze heel erg lekker vind, ik vind ze bij uitstek ook …
Het was alweer een hele poos geleden dat Tim en ik plaatsnamen aan onze eettafel om een proefvideo te filmen. Een paar weken terug deelde …
Soms maak ik van die recepten en dan denk ik: tja, wat moet ik hier nou voor inleiding bij maken? Sommige recepten hebben namelijk geen …
Ik beloofde het al even in de Fastfood Friday van vorige week: met mijn zelfgemaakte friet uit de Airfryer ging ik nóg een hele lekkere …
Als je net als ik altijd Masterchef Australia kijkt heb je er vast al eens van gehoord: honeycomb. Tim vroeg toen hij thuis kwam wat …
Onze nummer 1 reden waarom wij een airfryer in huis hebben, is omdat wij zelfgemaakte verse friet uit de airfryer heel lekker vinden! Regelmatig krijg …
Als je mij op Instagram volgt dan heb je het wellicht in december al voorbij zien komen dat ik tekende voor een kantoor. EEN KANTOOR? …
Zoals jullie wellicht hebben gemerkt aan de eetoverzichten op OMF of op social media, ben ik sinds 1 januari weer volop bezig met WW, voorheen …