Fastfood Friday: Hotdog tosti’s

1.7K

De Fastfood Friday van vandaag is er eentje die je met een kleine knipoog moet zien. Ik was aan het brainstormen voor aanstaande video’s en had zin om iets met knakworsten te gaan maken. Hotdogs is dan al gauw een logische keuze maar dat vond ik toch iets te simpel gedacht. En toen bedacht ik: waarom maak ik geen tosti met knakworstjes. Wacht, waarom maak ik eigenlijk geen hotdog tosti’s?! Zodoende. Het werd een experiment dat compleet had kunnen mislukken maar uiteindelijk bleken deze tosti’s echt helemaal de bom te zijn. Krokant brood, zachte Cheddar, ui en dan die heerlijke aromatische boter die de geroosterde broodjes nét dat beetje extra meegeeft. De eerstvolgende keer dat je een broodje knakworst wilt eten zou je echt eens moeten proberen er een tosti van te maken. Daar krijg je vast geen spijt van!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Hotdog tosti's

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

Hotdog tosti's

0 van 0 stemmen

Hotdog tosti's

Porties4 stuks

Ingrediënten

  • 4 hotdogbroodjes - of zachte witte puntjes
  • 4 bockworsten - door de lengte gehalveerd
  • 1 ui - in halve ringen
  • 50 gr boter - gesmolten
  • 1/2 tl uipoeder
  • 1/4 tl knoflookpoeder
  • 50 gr Cheddar - geraspt
  • 4 tl ketchup
  • 4 tl mayonaise

Instructies

  • Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan en bak hierin de uiringen zacht en glazig.
  • Roer de ui- en knoflookpoeder door de gesmolten boter.
  • Snijd de broodjes doormidden en smeer de onderste helft in met mayonaise en de bovenste helft met ketchup.
  • Verdeel de gehalveerde bockworsten over de broodjes en leg hier de zachte uiringen en geraspte Cheddar bovenop. Leg het kapje op de broodjes.
  • Smeer de broodjes aan de boven- en onderkant in met de gekruide, gesmolten boter en bak de tosti's in een koekenpan of onder een contactgrill krokant. Zorg ervoor dat de Cheddar goed gesmolten is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close