Koude aardappelsalade met spekjes
Koude salades vind ik heerlijk. Ik maak ze regelmatig, niet alleen om ze mee te nemen als lunch, maar ook als avondeten. In plaats van …
Koude salades vind ik heerlijk. Ik maak ze regelmatig, niet alleen om ze mee te nemen als lunch, maar ook als avondeten. In plaats van …
Een paar weken geleden kreeg ik het nieuwste kookboek van Katie Quinn Davies thuisgestuurd: Wat Katie eet. Misschien kennen jullie haar wel van de Engelstalige blog What …
Steeds vaker kom ik recepten tegen met kikkererwten. Helemaal niet gek, want kikkererwten zijn erg gezond. Ze zijn een bron van eiwit, vezels en essentiële …
Bij ons in de buurt verkopen veel mensen pompoenen langs de weg, waar ik dan ook graag gebruik van maak. Laatst kocht ik een grote …
Paprika’s uit de oven worden doorgaans gevuld met rijst, groenten en/of vlees. Maar in het kader van gezond eten en daar meer mee willen variëren …
Ik probeer regelmatig een dagje zonder vlees te eten, niet alleen omdat het verantwoord is, ook om nieuwe ideeën op te doen voor OMF. Al …
Al jaren stonden er twee kleine pannentjes in mijn keukenlade. Ik heb ze ooit gekregen met Kerst, maar tot mijn spijt moet ik bekennen dat ik er …
Deze frisse Thaise salade heb ik gemaakt als makkelijk bijgerecht voor de snelle zalmspiesjes van laatst. Erg veel zin in noedels of rijst had ik …
Een paar weken geleden reviewde ik het nieuwste kookboek van de Australische kok Bill Granger: Easy. Ik was er toen al laaiend enthousiast over en …
Ik hou er wel van om een beetje te experimenteren in de keuken. Werken met bekende smaken, maar er dan totaal iets anders van maken …
Mijn exuses lieve lezers, dit is weer zo’n artikel dat geschaard wordt onder de recepten, maar eigenlijk dat label niet mag dragen. Slechts drie ingrediënten …