Homemade Kipgyros
Ik ben gek op pittig gekruid vlees. Cevapcici, shoarma, gyros… Het zal jullie ondertussen ook vast niet ontgaan zijn dat ik het ook nog eens …
Ik ben gek op pittig gekruid vlees. Cevapcici, shoarma, gyros… Het zal jullie ondertussen ook vast niet ontgaan zijn dat ik het ook nog eens …
Na een paar weken geen burgers te hebben behandeld in Fastfood Friday vond ik het daar wel weer tijd voor worden, burgers lijken immers toch …
Van het themadiner dat ik een poosje geleden organiseerde had ik nog coquilles over. Zonde om niet te gebruiken natuurlijk en hoe kan het ook …
Ik heb er weer een voor jullie, een slowcooker recept. Het is dat niet iedereen een slowcooker heeft want anders had ik dagelijks wel een …
Al eerder plaatste ik op OMF een recept voor pizza met gegrilde groenten, maar beschouw die van vandaag als een verbeterde versie. Deze variant voor …
In Australië zijn ze enorm bekend: Meat Pies. En om die reden wilde ik deze bladerdeegtaartjes gevuld met vlees zelf een keer maken voor Fastfood …
Julie stuurde ons een heel fijn recept toe die we jullie zeker niet willen onthouden. Zij maakte Portobello gevuld met kerstomaatjes, olijven en geitenkaas. Heerlijk als …
Al eerder deelde ik op OMF een recept voor Hachee. Een heerlijk gerecht voor in de winter, maar erg budgetvriendelijk is het niet. Daar moest …
Ik heb het niet zo op koolhydraatarme diëten. Ik ben zo iemand die rijst, aardappelen en pasta namelijk absoluut niet wil missen want dat zou …
Ik vind het steeds leuker om te experimenteren met recepten voor stamppotten. Waar je vroeger eigenlijk alleen recepten voor boerenkool, zuurkool, stampandijvie en hutspot mee …
Ook in het nieuwe jaar gaan we gewoon vrolijk verder met het publiceren van ‘studentproof’ maaltijden in OMF’s Studentenkeuken. Recepten die makkelijk te maken zijn, …
Mijn vriend is zo’n typische kerel, bij het zien van vlees (voornamelijk chorizo en grote stukken vlees) beginnen zijn smaakpapillen al overuren te draaien. Toen hij …