Video: Makkelijke kaneelchips

Ik heb het al veel vaker geroepen maar wat is het toch heerlijk dat sommige belachelijk lekkere dingen zo makkelijk te maken zijn. In de video van vandaag laat ik jullie zien hoe je makkelijke kaneelchips kunt maken. En met makkelijk bedoel ik echt makkelijk. Je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig en in een kwartiertje heb je je eigen gemaakte chipjes op tafel staan. Heerlijk om te gebruiken als onderdeel van een dessert, maar ook gewoon ontzettend lekker als snack tussendoor.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (2 personen als snack)

 • 2 grote tortillawraps
 • 30 gram ongezouten roomboter
 • 150 gram kristalsuiker
 • 1 ½ eetlepel kaneel

Check de video voor de bereidingswijze en vergeet je ook niet te abonneren! Ik publiceer iedere zaterdag een extra video die alleen verschijnt op YouTube.

Makkelijke kaneelchips

Join the Conversation

 1. Joyce says:

  Wat een leuk idee! Ze zien er heerlijk uit :-)

 2. Leonie says:

  Lekker met warme caramelappeltjes en vanille ijs!

 3. Margot says:

  Ik ben gek op kaneel, dus dit ga ik zeker een keer proberen!

 4. Lotte says:

  Wat leuk! Ik had er nog nooit aan gedacht dat je ook zoete chips kon maken van tortilla’s :)

 5. Sandra Lindeman says:

  Kaneel is echt lekker :-)! Dit recept ga ik echt onthouden!

 6. Op dit soort dingen zou ik dan weer niet komen. Ziet er echt heerlijk uit! Bedankt! :)

 7. Roëlla says:

  Ik zit ze te eten as we speak. Heb ze samen met mijn kleindochter gemaakt en ze zijn jummieee

 8. Anneloes says:

  Super lekker. Heb ze vandaag zelf gemaakt alleen dan met speculaas/koekkruiden. Erg lekker. Ze hoefden ook maar 7 minuten in de oven bij mij. Ik ga ze zeker vaker maken. Echt heel erg gemakkelijk om te maken en super lekker. Een aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close