Video: Cranberry-Kokoskoekjes

Voor OMF krijg ik regelmatig recepten toegezonden van lezers en kijkers die het leuk vinden als ik met hun recept aan de slag ga. YouTube-abonnee Eefje stuurde haar recept voor Cranberry-Kokoskoekjes toe en aangezien ik dol ben op (zelfgemaakte) koekjes, kon ik het niet laten om heel snel met haar recept aan de gang te gaan. Deze koekjes zijn zo verslavend lekker dat je moet oppassen dat je ze niet allemaal in één keer op eet. Ze hadden wat mij betreft zo mijn boek in gekund, maar daar heb ik andere koekjes voor bewaard. Gelukkig kan ik hierdoor wel het recept met jullie delen en hopelijk worden jullie daar net zo blij van als ik!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (9 stuks)

 • 250 gram ongezouten roomboter
 • 250 gram patentbloem
 • 1 eidooier
 • 165 kristalsuiker
 • 1 theelepel vanille-aroma
 • 40 gram geraspte kokos
 • 70 gram gedroogde cranberry’s

Check de video voor de volledige werkwijze!

Cranberry Kokoskoekjes

Join the Conversation

 1. Joyce says:

  Leuk dat je ook eens iemand anders haar recept gebruikt. Volgens mij ruiken die koekjes heerlijk tijdens het bakken ;-)

 2. Emily van Kampen says:

  Ze zijn er super goed gelukt uit! Echt heel mooi goudbruin gebakken. En de combinatie van kokos en cranberry lijkt me heerlijk!

 3. Margot says:

  Ze zien er heerlijk uit!

 4. nicole says:

  Ze zien er super uit!

 5. Lijkt me een lekkere smaakcombinatie!

 6. Roxanne says:

  Mmmm, lijken me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close