Appel-mascarpone cake
Ik ben dol op alle baksels waar appel in te vinden is. Appeltaart, appelkoeken en de meest simpele variant: appelcake! In deze cake stopte ik …
Ik ben dol op alle baksels waar appel in te vinden is. Appeltaart, appelkoeken en de meest simpele variant: appelcake! In deze cake stopte ik …
Begin juli kreeg ik een mailtje van lezeres Marijke: of ik ook eens een recept zou kunnen ontwikkelen voor eetbaar cakebeslag. Dit is al langere …
Ik ben gek op fruit; met name in de zomermaanden ligt onze koelkast knettertjevol met vers fruit. Ook Vic is er dol op, die maak …
Oh man, zin in een mega lekkere Mexicaanse tosti? Maak dan deze, want jóngens wat zijn ze lekker. Ik had het idee al een tijdje …
Sabine en ik eten allebei graag rolls. En of het nou de bekende cinnamon rolls zijn, of een hartige variant, ze gaan er allemaal goed …
Gezouten karamel, je kunt me ervoor wakker maken. Koffie? Absoluut niet. Ik drink het niet maar ik vind dus alles met een koffiesmaakje hártstikke lekker. …
Een tijdje geleden plofte het kookboek Ruige Kost op mijn deurmat, geschreven door Paskal Jacobs (frontman van BLØF) en sterrenchef Edwin Vinke. Een bijzondere combinatie zou je …
Opgeklopte feta, ik geef gelijk toe dat het niet heel aantrekkelijk klinkt. In Nederland is het geloof ik ook niet zo’n ding, ik heb het …
Ik krijg regelmatig de vraag waar ik na zoveel jaar bloggen nog de inspiratie vandaan haal om nieuwe recepten te maken. Sowieso is mijn to-make lijstje altijd …
Vandaag wil ik je meenemen in de wereld van Marokkaanse pannenkoeken, oftewel Msemmen! Hoewel ik normaal gesproken alles tot in de puntjes plan, ontstaan sommige …
Ik maakte voor Ohmyfoodness ooit al eens Bacon & Uienjam, ontzéttend lekker maar het recept dateert uit 2015 en was – zoals wel meer oude …
Door de hele Coronaperiode zat borrelen buiten de deur er niet echt in. Of nou ja, zeg maar gerust; gewoon níet. Op het moment van …