Fastfood Friday: Pepperoni pizzarolls

Och, wat ben ik toch gek op zo’n beetje alles dat met pizza te maken heeft. Of het nou pizza uit de diepvries of verse Italiaanse pizza’s zijn, pizzabroodjes of pizza.. wat je er ook nog maar mee kunt verzinnen: I LOVE IT. Deze Pepperoni pizzarolls waren dan ook een regelrechte hit bij ons thuis. Met slechts een handvol ingrediënten zet je in no-time heerlijke pizzabroodjes op tafel voor de lunch, als borrelhapje of als bijgerecht voor bij de soep. Het fijne van alles is natuurlijk dat je wat betreft toppings helemaal los kunt gaan. Mik er alles op/in wat jij lekker vindt, zélfs ananas. Ik ging voor pepperoni want ik ben gek op die pittige, sterke smaak van de worst. Gecombineerd met mozzarella en geschaafde rode ui was het voor mij echt een topper.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Pepperoni pizzarolls

Pepperoni pizzarolls

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

Pepperoni Pizzarolls

No ratings yet

Fastfood Friday: Pepperoni pizzarolls

Porties12 stuks

Ingrediënten

  • 1 rol vers pizzadeeg incl. tomatensaus
  • 100 gr geraspte mozzarella
  • 1 el gedroogde oregano + extra
  • 1 rode ui - in dunne, halve ringen
  • 100 gr pepperoni - ongeveer 18 plakjes
  • 30 gr Parmezaanse kaas - geschaafd

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
  • Rol het pizzadeeg uit en smeer dit in met tomatensaus. Zorg ervoor dat je aan de lange kanten van het deeg 1 cm ruimte overhoudt aan de zijkanten.
  • Strooi de geraspte mozzarella en gedroogde oregano over de pizzabodem.
  • Verdeel vervolgens de rode ui en pepperoni over de pizzabodem.
  • Rol het pizzadeeg op en druk de randen van het deeg goed op elkaar. Snijd de pizzarol vervolgens in plakken van ongeveer 2 cm dik en verdeel deze over de bakplaat.
  • Strooi de geschaafde Parmezaanse kaas over de pizzarolls en strooi hier vervolgens nog wat extra gedroogde oregano overheen.
  • Bak de pizzarolls in het midden van de oven in 20 minuten gaar; serveer ze direct.

Join the Conversation

  1. Sylvia De Graeve says:

    Hey, even laten weten dat deze pizzarolls echt de max zijn :-) !
    Overheerlijk ! Wij hebben er een rucola salade bij gegeten, zeker voor herhaling vatbaar !!

  2. Laura says:

    Heb ze net gemaakt en ben ze nu aan het eten… heerlijk!!

  3. Kristel says:

    Misschien een hele stomme vraag waar kun je pepperoni kopen? Ben er echt gek op maar heb het nooit ergens in de winkel gezien.

    Alvast heel erg bedankt.

    1. Sabine Author says:

      Ik bestelde het online met de boodschappen mee bij Albert Heijn!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close