Turks Brood gevuld met Kipgyros en Tomatencouscous
Ik haal meestal Turks brood in huis als ik voor meerdere mensen een lunch ga verzorgen. Dat grote ronde brood is namelijk ideaal om voor …
Ik haal meestal Turks brood in huis als ik voor meerdere mensen een lunch ga verzorgen. Dat grote ronde brood is namelijk ideaal om voor …
Hoera! Tijd voor weer een nieuwe editie van Uit de keuken van. Vandaag reizen we af naar het mooie Schotland en trakteert Kayleigh (zo’n mooie …
Als ik quesadilla’s maak dan is dat zeer regelmatig met vlees of vis en héél veel kaas. Maar vegetarische queasadilla’s kunnen óók heel erg lekker …
Een paar jaar na de lancering van Snelle Klassieker lanceerde vriendinnetje Brenda van BrendaKookt onlangs haar nieuwste kookboek: Makkelijk & Snel. In Makkelijk & Snel vind je …
Alle paddenstoelenfanaten opgelet: deze paddenstoelenstoof bevat geen vlees maar wel héél véél paddenstoelen: 1 kg in totaal. Dat is een heleboel inderdaad maar dan heb …
Ik ga er voor het gemak even niet vanuit dat je dit artikel leest op het moment dat hij online komt. Je bent ongetwijfeld druk …
Vaak weet je wel welk hoofdgerecht je op tafel zet wanneer je een kerstdiner organiseert. Het is meestal ook het eerste wat je bedenkt en …
Het grappige is: veel decembergerechten (en dan met name Kerstrecepten) zien jullie voorbij komen een jaar nadat ik ze zelf heb gegeten. Zo stond het …
Ik wilde graag een Wellington maken omdat ik dat één van de ‘op en top’ Kerstgerechten vind. Echter kennen we de variant met vlees wel, …
Tijdens het kerstdiner wil ik altijd iets van een aardappelgerecht op tafel zetten om bij het hoofdgerecht te serveren. Wat dit precies is verschilt overigens …
Een tijdje geleden hebben jullie de tweede editie van Uit de keuken van kunnen lezen; ik maakte toen Russische Tefteli – Russische gehaktballen in tomatensaus. …
Begin dit jaar startte ik met een nieuwe YouTube-serie: Uit de keuken van… waarin ik met lezers van OMF de keuken in wilde duiken om een gerecht …