Budgetproof Brunchplank voor Pasen

#spon

In samenwerking met ALDI

Pasen is in aantocht en hoewel je deze dagen dit jaar wellicht anders viert dan gebruikelijk, wil dat niet betekenen dat je niet kunt uitpakken. Bij ons staat met Pasen alles in het teken van het ontbijt of de brunch en speciaal voor die gelegenheid bedacht ik deze budgetproof brunchplank voor Pasen. Budgetproof inderdaad, alle producten die je op de plank ziet kocht ik namelijk bij ALDI. ALDI heeft tegen de feestdagen altijd haar ALDI Prestige-producten in de schappen liggen, extra feestelijke producten zonder een (te) hoog prijskaartje. Denk bijvoorbeeld aan de prijswinnende luxe Paasstol, gourmet mini’s en ovenverse broodjes. Ik combineerde de producten van ALDI Prestige met producten die in het reguliere assortiment te vinden zijn en maakte zo deze feestelijke brunchplank. Die plank staat in een handomdraai op tafel trouwens. Simpel én voordelig, beter kan het bijna niet toch?

Budgetproof brunchplank voor Pasen

Kant-en-klaar

Je kunt ervoor kiezen om dagenlang in de keuken te staan voor de paasbrunch, maar wat mij betreft is dat helemaal niet nodig als je goede producten kunt krijgen. Op mijn budgetproof brunchplank zie je de volgende kant-en-klaar producten waar je (bijna) niets voor hoeft te doen:

  • Mini brunchbroodjes, ik gebruikte nu een mix van diverse broodjes maar voor Pasen heeft ALDI ook mini brioches, ook leuk om te serveren!
  • Diverse soorten beleg.
  • Vers fruit, waaronder heerlijk zoete aardbeien en mooie blauwe bessen.
  • Aspergesoep, deze is echt súper lekker. Het is een romige en mega goed gevulde soep met witte en groene asperges. Alleen even opwarmen en in leuke kopjes/glaasjes schenken. Niets meer aan doen!
  • Luxe Paasstol: prijswinnend, de stol is namelijk door De Consumentenbond en De Telegraaf als beste uit de test gekomen in december 2020. En dat snap ik! De stol is handgevouwen, gevuld met amandelspijs, vruchten en noten. Erg lekker en mag dus niet op de brunchplank ontbreken. Kost ook maar €1,99 voor 1kg(!) trouwens.
  • Dragee eitjes, Belgische dragee-eitjes van melkchocolade, gevuld met praliné. Zien er feestelijk uit én zijn super lekker.

Mini receptjes

Je vindt het ongetwijfeld leuk om wel iets te doen voor de brunchplank en daarom heb ik er twee mini receptjes voor bedacht.

  • Gevulde eitjes, een klassieker maar daardoor ook altijd geslaagd. Ik heb de eitjes 9 minuten gekookt en vervolgens de eidooier eruit gelepeld. Meng de eidooiers met een lepel mayonaise, peper, zout en een snufje kerriepoeder en schep het mixje vervolgens weer terug in de eieren. Maak af met een snuf paprikapoeder. Je kunt de eitjes eventueel de avond van tevoren al klaarmaken, koud zijn ze ook erg lekker!
  • Granola trifle. Lepel een paar lepels Griekse yoghurt onderin een glas en top dit af met muesli en vers fruit. Lepel hier weer een paar lepels Griekse yoghurt op en maak af met een laatste laagje muesli en blauwe bessen.

Hoewel je natuurlijk iedere dag kan genieten van de lekkerste hapjes en sapjes voor een mooie prijs, liggen de ALDI Prestige producten voor Pasen nu in de winkel. Zo maak je een simpele paasbrunch die nog goedkoop is ook!

Budgetproof brunchplank voor Pasen

Budgetproof brunchplank voor Pasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close