Gerookte zalmtartaar met rucola-olie
Zalm is een vissoort dat we vaak terug zien in een kerstmenu en hoewel een mootje gebakken zalm wat mij betreft altijd goed is, mits …
Zalm is een vissoort dat we vaak terug zien in een kerstmenu en hoewel een mootje gebakken zalm wat mij betreft altijd goed is, mits …
Een paar weken geleden liet ik je al zien hoe je lamsrack moet bereiden en natuurlijk kan een gerecht met dit fantastische vlees dan niet …
Sommige mensen houden ervan om úren in de keuken te staan voor het kerstdiner, anderen doen dat liever niet. Geen zin, geen tijd of gewoon …
Wanneer je jouw gasten met de Kerst extra wilt verwennen is het leuk om extra uit te pakken met het diner. Hoewel gourmetten een populaire …
Wanneer je tijdens het Kerstdiner vis wilt serveren is het wel leuk om eens iets anders te kiezen dan de oude vertrouwde visjes. Zeewolf vind …
Oohh coquilles, ik hou ervan. Heerlijk vissig, ontzettend zacht van smaakt… echte verwennerij als je het mij vraagt en iets voor de echte visliefhebber. Coquilles …
We trappen de kerstreceptenreeks af met een soep. Niet zomaar een soepje, net een tikkeltje anders. Deze broccoli-cappuccino met mosterd ziet er feestelijk uit en …
Oosterse kipgerechten met rijst, ik ben er gek op. Toen ik dit recept voor Chinese kip met geroosterde pinda’s tegenkwam in de Gezond Eten van …
Dit vegetarische recept voor eieren in tomatensaus met artisjok heb ik geïnspireerd op een gerecht van Bill Granger. Eieren zijn wat mij betreft altijd een …
Wie mij al langer kent dan vandaag weet dat ik dol ben op risotto. Het is echt een gerecht waar je me wakker voor mag …
Voor de Super Healthy Sunday deel ik vandaag mijn geroosterde paprikasoep met jullie! Niet alleen lekker en gezond, ook best makkelijk te maken! Je moet …
Ik ben gek op Oosters eten, daar mag je me serieus wakker van maken. Take-away gerechten, Chinees, sushi uiteraard en alles waar noedels in verwerkt …