Foodblog

OhMyFoodness (OMF) is een foodblog in de ruimste zin van het woord. Waar je op het web veelal receptensites tegenkomt is OMF veel meer dan dat. Vrijwel dagelijks kun je op onze blog recepten terugvinden, variërend van diverse snacks, recepten voor het avondeten, het ontbijt of de lunch, maar ook recepten die zijn afgestemd op het seizoen.

Onderwerpen
Naast recepten valt er op OhMyFoodness echter nog veel meer te lezen. Alles wat op de een of andere manier met food te maken kan hebben vind je hier terug. Van recensies van kookboeken, het bespreken van de leukste hotspots, reviews van producten (waaronder bakmixen) die gewoon in de supermarkt te krijgen zijn tot leuke nieuwtjes op het gebied van voeding.

OMF is een foodblog die meer inhoudt dan alleen koken, vandaar dat we proberen om het iedereen naar zijn of haar zin te maken.

Tips?
Mocht je zelf tips, leuke onderwerpen of vragen hebben dan kun je ze uiteraard altijd met ons delen. Dit kan via de diverse OMF social media kanalen, maar mailen kan natuurlijk ook. Vul dit contactformulier in en ik laat zo spoedig mogelijk iets van me horen.

alpro pannenkoektaartje

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close